foto

Gibson Frazier

  • nar. 11.9.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inez & Doug & Kira
Rodiče na tahu
Sell By
2018 Nepříčetná
1999 Man of the Century
1995 Song of the Sea

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
This Is Not a Drill (E11)
2019 Bull (TV seriál)
Billboard Justice (S04E05)
2018 Dietland (TV seriál)
Red Fatties (E08)
Monster High (E07)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Nová krev (S03E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Umění války (S05E22)
2014 Černá listina (TV seriál)
Ivan (č. 88) (S01E17)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Possibility Two (S01E17)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Bitcoin For Dummies (S03E13)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
2008 Viralcom (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Plavba bez návratu (S05E19)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Právo matky (S06E01)
Pouto (S05E23)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sekta (S02E10)
1996 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Dear Earth (E17)
Fresh Prince (TV seriál)
Golfový turnaj (S06E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky