foto

Gibson Frazier

  • nar. 11.9.1971 (47 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nepříčetná
Rodiče na tahu
1999 Man of the Century
1995 Song of the Sea

TV seriály

2018 Dietland (TV seriál)
Red Fatties (E08)
Monster High (E07)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Nová krev (S03E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Umění války (S05E22)
2014 Černá listina (TV seriál)
Ivan (No. 88) (S01E17)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Possibility Two (S01E17)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Bitcoin For Dummies (S03E13)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
2008 Viralcom (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Plavba bez návratu (S05E19)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Právo matky (S06E01)
Pouto (S05E23)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sekta (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace