foto

Michael Spound

  • nar. 8.4.1957 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Láska na inzerát
2002 Kruh
2001 Skoč na to! (TV film)
2000 NewsBreak
1996 Mrakodrap
1995 Sbohem, lásko
1983 Emergency Room (TV film)
1981 Homeroom (TV film)

TV seriály

2015 Stitchers (TV seriál)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Fáze šest (S01E01)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Community (S04E03)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
2010 Rubicon (TV seriál)
Událost (TV seriál)
I Haven't Told You Everything (E01)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Řezník se vrací (S06E03)
2009 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Podivuhodný případ Britney B. (S05E06)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Two Weeks Out (S07E14)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Policie New York (TV seriál)
V troskách (S09E11)
2001 JAG (TV seriál)
Osudný kurz (S06E12)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Známky života (S02E19)
Démon (S02E17)
1995 The Single Guy (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Proroctví: vražda (S05E08)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Wacko

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1974 The $25,000 Pyramid (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace