foto

Devyn A. Tyler

  • nar. 7.5.1991 (29 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Deep Water
2020 One of These Days
Vyšinutý
2019 Synchronic
2018 Born Again Dead
Supercon
Znenadání
2017 Šok a úžas
2013 12 let v řetězech
2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona
2007 Síla slova
2006 Cesta za vítězstvím
2005 Now You See It... (TV film)
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film)

TV seriály

2019 Tell Me Your Secrets (TV seriál)
Watchmen (TV seriál)
An Almost Religious Awe (E07)
Cloak & Dagger (TV seriál)
Two Player (S02E08)
The Purge (TV seriál)
Hail Mary (S02E09)
Before the Sirens (S02E08)
Grief Box (S02E04)
2018 The First (TV seriál)
Collisions (E06)
Separation (E01)
Queen Sugar (TV seriál)
The Tree and Stone Were One (S03E09)
2017 Dynastie (TV seriál)
Sotva tě poznávám (S01E01)
The Quad (TV seriál)
2016 Underground (TV seriál)
The Lord's Day (S01E03)
War Chest (S01E02)
The Macon 7 (S01E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Pohřební průvod (S02E20)
2010 Za branou (TV seriál)
Moving Day (E13)
Identity Crisis (E09)
Dog Eat Dog (E08)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Cloak & Dagger (TV seriál)
Restless Energy (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky