foto

Jeff MacKay

  • nar. 20.10.1948
    Dallas, Texas, USA
  • zem. 22.8.2008 (59 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 December
1997 Trials of Life (TV film)
1994 Smrtící kamufláž
1991 Šerif
1984 Písničkář
1981 Midnight Offerings (TV film)
1979 Mission Galactica: The Cylon Attack (TV film) - a.z.
The Wild Wild West Revisited (TV film)
1976 Všichni prezidentovi muži
1975 The Brass Ring
1974 Hot Summer in Barefoot County
Lisa, Lisa

TV seriály

2005 JAG (TV seriál)
Srdce temnoty (S10E13)
2004 JAG (TV seriál)
Tábor Delta (S10E07)
2003 JAG (TV seriál)
Tajný agent (S09E03)
2002 JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
Rodinné záležitosti (S08E03)
Země zaslíbená (S08E02)
2001 JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
Vzpoura (S06E23)
Vycházka (S06E18)
1999 JAG (TV seriál)
Duchové Vánoc dávno minulých (S05E11)
Protivníci (S04E19)
1998 JAG (TV seriál)
Předsvatební chmury (S03E23)
1993 Berlin Break (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1989 Jesse Hawkes (TV seriál)
Oklahoma Passage (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 The Duke (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1976 Dr. Shrinker (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace