foto

George Holmes

  • nar. 25.11.1918
    Shamokin, Pennsylvania, USA
  • zem. 19.2.1985 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Bratři Bluesovi
1979 Promises in the Dark
1977 Billy Jack Goes to Washington
Murder in Peyton Place (TV film)
1976 Němý film
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1975 Muž z bronzu
Šampón
1974 Kmotr II
Mame
Ohnivá sedla
1973 Cleopatra Jones
Podraz
1972 Dobrodružství Poseidonu
Gidget Gets Married (TV film)
Válka mezi muži a ženami
1970 Stanice WUSA
1969 City Beneath the Sea (TV film)
Computer Wore Tennis Shoes, The
The Love God?
1968 Miláček Herbie
1967 Caprice
1966 Batman
Chamber of Horrors
Gunpoint
The Oscar
Three on a Couch
Way... Way Out
1965 Cincinnati Kid
Do Not Disturb
Harlow
Harlow
Jak zabít svou ženu
Podivné manželství
1964 Sex and the Single Girl
The Incredible Mr. Limpet
Where Love Has Gone
1963 Johnny Cool
My Six Loves
The Caretakers
The Wheeler Dealers
Vlastní žena se nekritizuje
Čtyři z Texasu
1962 Mys hrůzy
1961 Comancheros
Dětská hodinka
Susan Slade
1960 Cinderfella
Fakta života
Z terasy
1952 Boots Malone
1949 Bride of Vengeance
1948 Back Trail
1947 Song of Scheherazade
1946 Bedlam
Charlie Chan - téměř dokonalé alibi
Genius at Work
Little Giant
The Falcon's Alibi
1945 It Shouldn't Happen to a Dog
The Falcon in San Francisco
Those Endearing Young Charms
Točité schodiště
What, No Cigarettes?
You Drive Me Crazy
1944 Roger Touhy, Gangster
1943 Crash Dive
Guadalcanal: ostrov smrti
1942 Footlight Serenade
It Happened in Flatbush
Life Begins at Eight-Thirty
Ten Gentlemen from West Point
Thru Different Eyes
1939 Melodie na bruslích
1937 Thin Ice
1925 Ztracený svět

TV seriály

1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace