foto

Melinda Dillon

  • nar. 13.10.1939 (79 let)
    Hope, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hledám přítele pro konec světa
2007 Volání o pomoc
2005 Adam & Steve
2003 Rodinné tajemství (TV film)
2001 Ohnivý kruh
1999 Magnolia
1998 Effects of Magic, The
1996 Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
1995 Co si ušít do výbavy
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
Tři muži v negližé
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
Kritický stav (TV film)
Město Siouxů
1993 Judgment Day: The John List Story (TV film)
1991 Pán přílivu
1990 Captain America
Živá pochodeň
1989 Osudné následky (TV film)
Zůstat spolu
1988 Shattered Innocence (TV film)
1987 Harry a Hendersonovi
1986 Shattered Spirits (TV film)
1984 Juggler of Notre Dame, The (TV film)
Písničkář
1983 Right of Way (TV film)
Vánoční příběh
1981 Bez zlého úmyslu
Fallen Angel (TV film)
Hellinger's Law (TV film)
1980 Marriage Is Alive and Well (TV film)
The Shadow Box (TV film)
1979 Transplant (TV film)
1978 P.Ě.S.T.
The Critical List (TV film)
1977 Blízká setkání třetího druhu
Enigma (TV film)
Nakládačka
1976 Cesta ke slávě
1969 Den zamilovaných bláznů
Un hombre solo

TV seriály

2007 Heartland (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Krev (S06E21)
1985 Space (TV seriál)
1971 Story Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2001 The Making of 'Close Encounters of the Third Kind'
2000 That Moment: Magnolia Diary
1982 Making of 'Absence of Malice', The (TV film)
1977 The Making of 'Close Encounters of the Third Kind' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace