foto

Priscilla Lopez

  • nar. 26.2.1948 (71 let)
    The Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pobav mě
2015 Lucky N#mbr
2014 Dassault, l'homme au pardessus (TV film)
The Inquisition of Camilo Sanz
2013 A Miracle in Spanish Harlem
Muž na míru
Sleeping with the Fishes
Tio Papi
2011 Musical Chairs
2004 Tony 'n' Tina's Wedding
2002 Krásná pokojská
2000 Tanec s vášní
1999 Chutney Popcorn
Just One Time
1993 For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
Posedlost (TV film)
1990 Simple Justice
1988 Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
Jesse (TV film)
Velitelkou v pekle (TV film)
1987 Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
1986 Důvěrní cizinci (TV film)
1985 Recovery Room, The (TV film)
1981 Cheaper to Keep Her
1961 West Side Story

TV seriály

2019 Mrtvý bod (TV seriál)
The Tale of the Book of Secrets (S04E12)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
2013 Do No Harm (TV seriál)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Life We Chose (S02E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vanity's Bonfire (S14E07)
Child's Welfare (S13E16)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Náhlý zvrat (S02E03)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Signature (S09E12)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Kiss the Girls and Make Them Die (S01E04)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
In the Beginning (TV seriál)
1977 A Year at the Top (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky