foto

Paul Lazarus

  • nar. 25.10.1954 (63 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Seven Girlfriends

TV seriály

2013 Second Generation Wayans (TV seriál)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Zlé sémě (S01E18)
Průměrňákovi (TV seriál)
Super neděle (S02E13)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Zahraniční student (S02E05)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
2008 Smetánka (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
1996 Buddies (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
Partners (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Holka nebo kluk? (S01E12)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Teech (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2014 SlingShot

Herecká filmografie

Filmy

1999 Seven Girlfriends
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace