foto

Jerry Adler

  • nar. 4.2.1929 (90 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Driveways
2017 Fair Market Value
2014 Válka bez pravidel
2013 Nezapomeň na lásku (TV film)
2008 Synecdoche, New York
2007 Memory Thief, The
2006 Dokažte mi vinu
2005 Prime
Zná ji jako svý boty
2001 Mixed Signals
2000 Bad Dog
1999 30 Days
Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1997 Six Ways to Sunday
1996 A Delicatessen Story
Odejít jako vrah
Větší než život
1995 V dobrém i zlém
1993 Odd Couple: Together Again, The (TV film)
Tajemná vražda na Manhattanu
1992 Bdělé oko veřejnosti
Reportérka (TV film)

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 408 (S02E01)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Inauguration (S01E01)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
They is on the Way (S04E09)
Desert Eagle (S04E08)
další epizody (8)
2016 Dobrá manželka (TV seriál)
Večírek (S07E20)
Dron (S07E18)
Iowa (S07E11)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Samořízení (S07E07)
Lži (S07E06)
další epizody (9)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Silent Symphony (S01E03)
Fifth Chair (S01E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Red Zone (S06E08)
Old Spice (S06E06)
A Weird Year (S05E22)
další epizody (7)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Whack-a-Mole (S05E09)
The Next Month (S05E08)
The Next Week (S05E07)
další epizody (7)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Tým snů (S03E22)
Trestná lavice (S03E21)
Kontrolní komise (S03E19)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Ochranný štít (S02E16)
Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Jeter (S07E07)
další epizody (9)
Larry, kroť se (TV seriál)
Mister Softee (S08E09)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Déjà Vu/All In (E08)
Zachraň mě (TV seriál)
Goodbye (S06E09)
Cowboy (S06E08)
Forgiven (S06E07)
další epizody (6)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Jump (S05E21)
David (S05E19)
Lesbos (S05E17)
další epizody (11)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
High (S04E10)
další epizody (8)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nepokoušej štěstí (S06E16)
Starý časy (S06E15)
Páté stádium (S06E14)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Do masitý části stehna (S06E04)
Vítej v klubu (S06E02)
Model vyšlý z módy (S06E01)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah z hrobu (S04E01)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Čas idylického štěstí (S05E07)
Nepravosti na okraji společnosti (S05E05)
další epizody (5)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Koňské dostihy (S04E05)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
2001 Raising Dad (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
Podraz (S03E09)
Když Pán povstal (S03E08)
další epizody (5)
2000 Býk (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Domácí vězení (S02E11)
Odkud na věčnost? (S02E09)
další epizody (5)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Hit je hit (S01E10)
Smíření (S01E06)
Lučiny (S01E04)
další epizody (5)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Paul zahradníkem (S07E09)
1998 LateLine (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Její sluha Koko (S05E16)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Psí odpoledne (S01E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
I.D. (S07E02)
1995 Hudson Street (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Co by bylo, kdyby..., 2. (S03E24)
Co by bylo, kdyby..., 1. (S03E23)
Jsem bez tebe blázen (S03E17)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E06)
Než mi bude 64 (S03E04)
Domov (S03E02)
další epizody (5)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Psí příběh (S02E01)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1986 Class of '86

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace