foto

Norman Howell

  • nar. 19.7.1957 (61 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 24: Solitary
2007 V zajetí rytmu
1997 L. A. - Přísně tajné
1994 Wyatt Earp
1993 Čas pomsty
1992 Kořist chameleona
1988 Oni žijí!
Police Story: Gladiator School (TV film)
1987 Do útoku
1972 Malí kovbojové

TV seriály

2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Protection (S10E22)
2014 Mentalista (TV seriál)
Hnědooká děvčata (S06E19)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Holubičí komise (S01E18)
2001 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Desperate Measures (S09E12)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
When You Comin' Back, Range Rider?: Part 2 (S02E06)
When You Comin' Back, Range Rider?: Part 1 (S02E05)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)

Dokumentární

2017 Spielberg (TV film)
2003 Dances with Wolves: The Creation of an Epic
1990 The Making of 'Dances with Wolves' (TV film)
1988 Nejslavnější kaskadérské výkony na světě (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace