foto

Shaun Johnston

  • nar. 5.11.1958 (60 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In Plainview
2015 40 Below and Falling
2010 Vánoce na ranči Heartland (TV film)
2008 Mayerthorpe (TV film)
2007 Krvavý úsvit
Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
2006 Cesta na vrchol světa (TV film)
Křeslo mořské panny (TV film)
Prolomená stezka (TV film)
2005 Christmas Blessing, The (TV film)
Probuzení
Rodinný přítel (TV film)
Supervulkán (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Hokejová máma
Moje sestra vlkodlak 2
2003 Stopař II: Čekám...
2002 Agent of Influence (TV film)
Směr východ (TV film)
Tribe of Joseph
Zbytečné zločiny (TV film)
2001 Zapadákov
2000 Lovec dinosaurů (TV film)
Mrcha
Tragédie letu 111 (TV film)
V pravé poledne (TV film)
1999 Mystery, Aljaška
Stříbrný vlk (TV film)
1998 Heart of the Sun
Podezřelý cizinec (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Medvídeček
Prázdná postýlka
1994 Jak byl dobyt západ (TV film)
Půlnoční chodec (TV film)
Road to Saddle River
Strange and Rich
1993 Two Brothers, a Girl and a Gun
1990 Blood Clan

TV seriály

2019 Šerifská hvězda (TV seriál)
Prairie Gothic (S02E01)
Ranč Heartland (TV seriál)
All Hearts Lead Home (S12E10)
Long Road Back (S12E09)
Stress Fractures (S12E08)
další epizody (10)
2018 Ranč Heartland (TV seriál)
Naming Day (S11E18)
Doubt (S11E17)
A Place to Call Home (S11E16)
další epizody (9)
2017 Wynonna Earp (TV seriál)
No Future in the Past (S02E08)
Let's Pretend We're Strangers (S02E05)
Ranč Heartland (TV seriál)
Challenges (S11E09)
Truth Be Told (S11E08)
Our Sons and Daughters (S11E07)
další epizody (18)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
Landslide (S01E11)
Ranč Heartland (TV seriál)
A Horse with No Rider (S10E09)
Here and Now (S10E08)
Riding Shotgun (S10E07)
další epizody (18)
2015 Ranč Heartland (TV seriál)
A Matter of Trust (S09E09)
Reckless Abandon (S09E08)
Fearless (S09E07)
další epizody (18)
2014 Ranč Heartland (TV seriál)
The Pike River Cull (S08E09)
The Family Tree (S08E08)
Walk a Mile (S08E07)
další epizody (18)
2013 Ranč Heartland (TV seriál)
There But for Fortune (S07E09)
Hotshot (S07E08)
Best Man (S07E07)
další epizody (18)
2012 Ranč Heartland (TV seriál)
Great Expectations (S06E09)
Do the Right Thing (S06E08)
Life Is a Highway (S06E07)
další epizody (18)
2011 Ranč Heartland (TV seriál)
Cover Me (S05E09)
Nothing for Granted (S05E08)
Over the Rise (S05E07)
další epizody (18)
2010 Ranč Heartland (TV seriál)
Local Hero (S04E09)
One Day (S04E08)
Jackpot! (S04E07)
další epizody (18)
2009 Ranč Heartland (TV seriál)
Broken Arrow (S03E09)
The Fix (S03E08)
The Starting Gate (S03E07)
další epizody (18)
2008 Ranč Heartland (TV seriál)
Showdown! (S02E09)
Summer's End (S02E08)
Sweetheart of the Rodeo (S02E07)
další epizody (16)
2007 Heartland (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
One Trick Pony (S01E06)
Best Laid Plans (S01E05)
Taking Chances (S01E04)
další epizody (6)
2005 Na Západ (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Předtucha (S03E12)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Gone Fishing (S04E16)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Chyceni při činu (S01E16)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Ruka, která trestá (S02E14)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Mentors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace