foto

Shaun Johnston

  • nar. 5.11.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In Plainview
2015 40 Below and Falling
2010 Vánoce na ranči Heartland (TV film)
2008 Mayerthorpe (TV film)
2007 Krvavý úsvit
Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
2006 Cesta na vrchol světa (TV film)
Křeslo mořské panny (TV film)
Prolomená stezka (TV film)
2005 Probuzení
Rodinný přítel (TV film)
Supervulkán (TV film)
The Christmas Blessing (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Hokejová máma
Moje sestra vlkodlak 2
2003 Stopař II: Čekám...
2002 Agent of Influence (TV film)
Směr východ (TV film)
Tribe of Joseph
Zbytečné zločiny (TV film)
2001 Zapadákov
2000 Lovec dinosaurů (TV film)
Mrcha
Tragédie letu 111 (TV film)
V pravé poledne (TV film)
1999 Mystery, Aljaška
Stříbrný vlk (TV film)
1998 Heart of the Sun
Podezřelý cizinec (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Medvídeček
Prázdná postýlka
1994 Jak byl dobyt západ (TV film)
Půlnoční chodec (TV film)
Road to Saddle River
Strange and Rich
1993 Two Brothers, a Girl and a Gun
1990 Blood Clan

TV seriály

2019 Šerifská hvězda (TV seriál)
Prairie Gothic (S02E01)
Ranč Heartland (TV seriál)
Epizoda 11 (S13E11)
The Passing of the Torch (S13E10)
Fight or Flight (S13E09)
další epizody (21)
2018 Ranč Heartland (TV seriál)
Jmenování (S11E18)
Pochybnost (S11E17)
Místo, jemuž říkáme domov (S11E16)
další epizody (9)
2017 Wynonna Earp (TV seriál)
No Future in the Past (S02E08)
Let's Pretend We're Strangers (S02E05)
Ranč Heartland (TV seriál)
Výzvy (S11E09)
Nevyřčená pravda (S11E08)
Naši synové a dcery (S11E07)
další epizody (18)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
Landslide (S01E11)
Ranč Heartland (TV seriál)
Kůň bez jezdce (S10E09)
Tady a teď (S10E08)
Nechat se vézt (S10E07)
další epizody (18)
2015 Ranč Heartland (TV seriál)
Otázka důvěry (S09E09)
Bezohledné opuštění (S09E08)
Beze strachu (S09E07)
další epizody (18)
2014 Ranč Heartland (TV seriál)
Odstřel v Pike River (S08E09)
Rodokmen (S08E08)
V cizí kůži (S08E07)
další epizody (18)
2013 Ranč Heartland (TV seriál)
Kdyby osud chtěl (S07E09)
Všichni mají svou hlavu (S07E08)
Kamarádi (S07E07)
další epizody (18)
2012 Ranč Heartland (TV seriál)
Velká očekávání (S06E09)
Udělat správnou věc (S06E08)
Život je cesta (S06E07)
další epizody (18)
2011 Ranč Heartland (TV seriál)
Kryj mě (S05E09)
Nic není jisté (S05E08)
Rodinný výlet (S05E07)
další epizody (18)
2010 Ranč Heartland (TV seriál)
Místní hrdina (S04E09)
Jednoho dne (S04E08)
Jackpot (S04E07)
další epizody (18)
2009 Ranč Heartland (TV seriál)
Broken Arrow (S03E09)
The Fix (S03E08)
The Starting Gate (S03E07)
další epizody (18)
2008 Ranč Heartland (TV seriál)
Showdown! (S02E09)
Summer's End (S02E08)
Sweetheart of the Rodeo (S02E07)
další epizody (16)
2007 Heartland (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
One Trick Pony (S01E06)
Best Laid Plans (S01E05)
Taking Chances (S01E04)
další epizody (6)
2005 Na Západ (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Předtucha (S03E12)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Descent (S02E02)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Vláda zákona (S07E17)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Gone Fishing (S04E16)
Krajní meze (TV seriál)
Opatrnosti nezbývá (S06E18)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Chyceni při činu (S01E16)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Ruka, která trestá (S02E14)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Mentors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky