foto

Morgan Kelly

  • nar. 23.6.1976 (41 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blood Honey
Tvář vody
2016 Rupture
2015 Tajný život Marilyn Monroe (TV film)
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
Dead of Winter
2011 Long Gone Day
2010 Ledové sny
Stíny loňských Vánoc (TV film)
2009 Darkness Waits
Manson (TV film)
2008 Experiment strachu (TV film)
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
2007 All the Good Ones Are Married (TV film)
Komplic
2006 Vražedná posedlost (TV film)
Žij rychle! (TV film)
2005 Dějiny násilí
Život s nepřítelem (TV film)
2004 Poslední kasino (TV film)
2003 Hatley High
Jak nezískat Pulitzera
2002 Zločin je extrémní sport
Zrada (TV film)
2000 Live Through This (TV film)

TV seriály

2017 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Noc zúčtování (S03E09)
Přepadení (S03E08)
Vlk, kterého krmíš (S03E07)
další epizody (5)
2016 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jak zabít přátele a ovlivnit lidi (S02E10)
Prastarý mnich (S02E08)
Rudá skříňka (S02E07)
další epizody (8)
2015 Blood and Water (TV seriál)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Nepřítel Khlyen (S01E09)
Přichází déšť (S01E08)
další epizody (5)
Open Heart (TV seriál)
Agresivní virus (TV seriál)
Vrah (S02E10)
2013 Played (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Falcon Beach (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)
2002 Seriously Weird (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace