foto

Jess Salgueiro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bing! Bang! Bi!
2019 American Hangman
Canadian Strain
Undone
Volcano
2018 I'll Take Your Dead
Mouthpiece
No Sleep 'Til Christmas
2017 Mary Goes Round
2016 Vražedný bestseller (TV film)
2015 A Date with Miss Fortune
A Sunday Kind of Love
2011 Unleashed, The

TV seriály

2020 Tiny Pretty Things (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 The Ninth (TV seriál)
Carter (TV seriál)
Harley Wanted To Say Bonspiel (S02E07)
Zpátky do práce (TV seriál)
Trénink (S03E04)
Sen o zrození (S03E01)
The Expanse (TV seriál)
Saeculum (S04E09)
The One-Eyed Man (S04E08)
A Shot in the Dark (S04E07)
další epizody (9)
2018 Zpátky do práce (TV seriál)
Vzpomínání (S02E13)
Při činu (S02E08)
Spirála hanby (S02E06)
další epizody (4)
2017 Zpátky do práce (TV seriál)
Závěr (S01E13)
Sbohem, Kate (S01E11)
Kormidelník (S01E10)
další epizody (6)
2014 Remedy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky