foto

Clément Sibony

  • nar. 30.11.1976 (43 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Altamira
2015 Muž na laně
2014 Letní noci
Láska na kari
2013 Pour une femme
Shanghaï Blues, nouveau monde (TV film)
2011 Journal d'un frigo
L'Oiseau
Nechte moje lidi jít!
Voir la mer
2010 Cizinec
2009 La double inconstance (TV film)
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
Villa Jasmin (TV film)
Watch the Stars!
2007 Âge d'homme... maintenant ou jamais!, L'
2006 Avril
Kdo z nás dvou?
L´Etrangère
2005 Capitaines des ténèbres (TV film)
Rien que des mots
Un fil à la patte
Ze film
2004 Velká role
Zapomenutá dvojčata (TV film)
2003 Aurélien (TV film)
Le intermittenze del cuore
Osmose
Supernova [Expérience #1]
Veilleur, Le
2002 Good Luck Mr. Grosky
Madame Sans Gene (TV film)
Má mě rád, nemá mě rád
2001 Paleček
Tango letmého deště
2000 Cours toujours
Hluboko v lesích
L'Envol
1999 Un dérangement considérable
1998 Déjà mort
Sentimental Education
1997 À fond la caisse
1996 Bébé d'Elsa, Le (TV film)
Embellie, L' (TV film)
Mylène (TV film)
Nicotine
Stínohra
1995 Belle de Fontenay, La (TV film)
Francouzský polibek
1994 Emmène-moi
Éclats de famille (TV film)
1991 Absolution
Des cornichons au chocolat (TV film)

TV seriály

2019 Stalk (TV seriál)
Stalk of shame (E10)
ENSI is watching you (E09)
It-Girl (E08)
další epizody (10)
2010 La commanderie (TV seriál)
2008 Revivre (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Une soirée (S02E06)
2003 Les Thibault (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Dokumentární

2010 Illegal Love

Host

TV pořady

2000 On a tout essayé (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky