foto

Steve Valentine

  • nar. 26.10.1966 (53 let)
    Bishopbriggs, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Steve Valentine se narodil 26. 10. 1966. ve Skotsku, měří 196cm. Kromě hraní se věnuje taky jízdě na koni a na tobogánu a tanci. Pracoval jako DJ, a je taky profesionální kouzelník. Se svojí manželkou Shari se v roce 2005 rozvedli. Dříve jsme ho mohli vídat v seriálech jako Můj přítel Monk, Dr. House, Jen mě zastřelit, Will & Grace, Zaklínání nebo Dharma a Greg. Zahrál si ale například taky ve filmech jako Mars útočí, Smrt přichází v bílém, Kouzelníci z Waverly  nebo Spiderman 3. Momentálně je ženatý s herečkou Innou Korobkinou, mají dceru Evie Rose (7. 10. 2011.) a žijí v LA.

BubbleGum

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pup Star: World Tour
2017 Pup Star: Better 2Gether
2016 Pup Star
The Midnight Man
2015 Muž na laně
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2013 Santa Switch (TV film)
2010 Avalonská střední (TV film)
2009 Vánoční koleda
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)
1996 Svalnatý Santa Claus

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
A Bloody Brilliant Plan (S11E06)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Royal Visit (S09E17)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Náhlá smrt a tajemství (S01E19)
2015 One Big Happy (TV seriál)
2014 Betas (TV seriál)
Steppin' Out (E09)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Divadlo (S03E13)
Prozíravost (TV seriál)
Painless (S03E02)
Mike a Molly (TV seriál)
Kupte si knihu (S05E13)
Cestování časem (S05E09)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Gorilí exces (S07E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strávený (S14E20)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Chybný úsudek (S02E10)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlieho pomsta (S02E34)
Charlie a Kate to dělají za prachy (S02E33)
Charlie a bývalá pacientka (S02E03)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nebe nezná hranic (S04E14)
Agentura Jasno (TV seriál)
100 Clues (S07E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Dog Dean Afternoon (S09E05)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Třídní boj (S02E20)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The French Connection Job (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Obnova (S10E02)
2011 Město žen (TV seriál)
Jen počkej! (S02E17)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kouzelník (S07E15)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozchod (S02E03)
2007 Dr. House (TV seriál)
Kdo ví, nepoví (S04E08)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Los Angeles (S02E27)
Zapálená lýtka (S02E26)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Pandora's Trunk: Part 2 (S02E22)
Pandora's Trunk: Part 1 (S02E21)
Dead Wives' Club (S02E19)
další epizody (12)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
Don't Look Back (S02E08)
Scared Straight (S02E07)
další epizody (21)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
Digger: Part 2 (S01E09)
Digger: Part 1 (S01E08)
další epizody (10)
Čarodějky (TV seriál)
Smrt si bere světlonošku (S03E11)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Mad Secretaries and Englishmen (S04E07)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Život není žádná olivová zahrada (S02E09)
JAG (TV seriál)
Psychický voják (S05E06)
1995 Ženatý se závazky (TV seriál)
Slabší pohlaví (S10E06)

Host

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)