foto

Steve Valentine

  • nar. 26.10.1966 (52 let)
    Bishopbriggs, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Steve Valentine se narodil 26. 10. 1966. ve Skotsku, měří 196cm. Kromě hraní se věnuje taky jízdě na koni a na tobogánu a tanci. Pracoval jako DJ, a je taky profesionální kouzelník. Se svojí manželkou Shari se v roce 2005 rozvedli. Dříve jsme ho mohli vídat v seriálech jako Můj přítel Monk, Dr. House, Jen mě zastřelit, Will & Grace, Zaklínání nebo Dharma a Greg. Zahrál si ale například taky ve filmech jako Mars útočí, Smrt přichází v bílém, Kouzelníci z Waverly  nebo Spiderman 3. Momentálně je ženatý s herečkou Innou Korobkinou, mají dceru Evie Rose (7. 10. 2011.) a žijí v LA.

BubbleGum

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pup Star: World Tour
2017 Pup Star: Better 2Gether
2016 Pup Star
The Midnight Man
2015 Muž na laně
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2013 Santa Switch (TV film)
2010 Avalonská střední (TV film)
2009 Vánoční koleda
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)

TV seriály

2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Royal Visit (S09E17)
2015 One Big Happy (TV seriál)
2014 Betas (TV seriál)
Steppin' Out (E09)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Divadlo (S03E13)
Prozíravost (TV seriál)
Painless (S03E02)
Mike a Molly (TV seriál)
Buy the Book (S05E13)
Hack to the Future (S05E09)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Gorilí exces (S07E23)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Chybný úsudek (S02E10)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nebe nezná hranic (S04E14)
Lovci duchů (TV seriál)
Dog Dean Afternoon (S09E05)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The French Connection Job (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Obnova (S10E02)
2011 Město žen (TV seriál)
Jen počkej! (S02E17)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kouzelník (S07E15)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozchod (S02E03)
2007 Dr. House (TV seriál)
Kdo ví, nepoví (S04E08)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Sight Unseen (S01E07)
Believers (S01E06)
You Can't Go Home Again (S01E05)
další epizody (7)
Čarodějky (TV seriál)
Smrt si bere světlonošku (S03E11)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Život není žádná olivová zahrada (S02E09)
JAG (TV seriál)
Psychický voják (S05E06)
1995 Ženatý se závazky (TV seriál)
Slabší pohlaví (S10E06)

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace