foto

Kirk Thornton

  • nar. 13.5.1956 (64 let)
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vánoce z jiného světa (TV film)
2019 Playmobil ve filmu
Psí veličenstvo
2018 Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
2017 Esa z pralesa
Labutí princezna 7: Královská mise
Max & Me
Maxinožka
2015 Hotel Transylvánie 2
2009 Sněhurka (ne)šťastná až navěky

TV seriály

2020 The Twilight Zone (TV seriál)
You Might Also Like (S02E10)
2018 Aggressive Retsuko (TV seriál)
Subway Surfers: The Animated Series (TV seriál)
2016 Lastman (TV seriál)
2014 Sonic Boom (TV seriál)
2008 Three Delivery (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Power Rangers Wild Force (TV seriál)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda mezi přáteli (S12E16)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Hrady z písku (S03E06)
1991 Sisters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky