foto

Lainie Kazan

  • nar. 15.5.1940 (79 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amityville: Počátek
2017 Garlic & Gunpowder
2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2015 Pearly Gates
2014 I'm a Mitzvah
Láska s vůní sušenek (TV film)
2012 Divorce Invitation
Finding Joy
2010 Mery v očekávání
Ollie Klublershturf vs. the Nazis
2009 Oy Vey! My Son Is Gay!!
2008 Beau Jest
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Red Riding Hood
2005 Whiskey School
Zásnubní prsten (TV film)
2003 Božská Lily (TV film)
Láska s rizikem
Noc dobrá pro smrt
2002 Moje tlustá řecká svatba
Osm bláznivých večerů
2000 Akce Pelikán
Bruno
Co se vaří?
If You Only Knew
1999 Kimberly
1998 Big Hit
Půlnoc nikdy nekončí
Safety Patrol (TV film)
The Unknown Cyclist
1997 Allie & Me
1996 Movies Money Murder
Spiklenci
Utajená svatba
1995 Prince for a Day (TV film)
1993 Když mi odejdeš
1992 Pusinky už nekupuji
1991 Štěstí z 29. ulice
1990 Earthday Birthday
Věčnost
1989 Hägar the Horrible (TV film)
1988 Osudové pláže
Ze tmy
1987 Harry a Hendersonovi
Medium Rare
1986 Delta Force
1985 Cesta Natty Gannové
Vášeň v prachu
1984 Jerk, Too, The (TV film)
Obsessive Love (TV film)
1983 Hotel (TV film)
Sunset Limousine (TV film)
1982 Můj oblíbený rok
1981 One from the Heart
1980 Prosba o lásku (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
1971 Zloděj koní
1968 Dayton's Devils
Žena v moři

TV seriály

2018 Zase máme plný dům (TV seriál)
Angels' Night Out (S04E06)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Silvestr (S04E11)
Chirurgové (TV seriál)
Dva na jednoho (S10E08)
2012 Sketchy (TV seriál)
2010 V dobrém i zlém (TV seriál)
Doug a Ally mají dítě (S04E34)
Ally čeká dítě (S04E27)
Joyina matka (S04E23)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Se mnou se pobavíš (S07E05)
Hlavní je to, co je uvnitř (S07E04)
Co je štěstí (S07E03)
další epizody (5)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Dances with Wolves (S05E03)
2007 In the Motherhood (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
China Syndrome: Part 2 (S09E13)
China Syndrome: Part 1 (S09E12)
Manhattan Project (S09E10)
2003 Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Antirodinné svátky I. (S04E09)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Ex-Niles (S05E05)
1996 Life's Work (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Freida Needa Man (S04E05)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
A Fine Family Feud (S03E04)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
People Who Live in Brass Hearses (S05E05)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Karen's Song (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Gershwinovo zjevení (S02E17)
1986 Tough Cookies (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)

Dokumentární

2018 Olympia
2015 Tab Hunter Confidential
2008 Mr. Laughs: A Look Behind the Curtain
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
2001 Shelley Winters: Full Disclosure (TV film)

Hudební videoklipy

1986 Twisted Sister: Come Out and Play (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1966 Dean Martin Summer Show, The (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky