foto

BarBara Luna

  • nar. 2.3.1939 (80 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Barbara Ann Luna se narodila 2 března 1939. Tato herečka má na svém kontě opravdu velký počet filmů a televizních seriálů. Z filmů namátkou jmenujme PLEASURE COVE, LOĎ BLÁZNŮ nebo ELMER GANTRY. Její televizní ůčast na různých seriálech je také obdivuhodná.

Excelovala v seriálech jako byl PERRY MASSON, ZORRO, KRIMINÁLNÍ ODDĚLENÍ, DALLAS, AMAZING SPIDER-MAN. Naposledy se na obrazovkách objevila v roce 2004 v seriálu STAR TREK: NEW VOYAGES.

Byla vdaná za herce jménem Doug McClure, který zemřel v roce 1995. Svatba proběhla v roce 1961 ale v roce 1963 následoval rozvod. V současné době je této herečce 72 let.

Marek "jurama525" Juras

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbelievable!!!!!
2000 Vyvolený (TV film)
1997 Fool's Paradise
1992 Lady Against the Odds (TV film)
1982 The Concrete Jungle
1979 Pleasure Cove (TV film)
1976 Brenda Starr (TV film)
Woman in the Rain
1975 They Only Come Out at Night (TV film)
Wives (TV film)
1974 The Hanged Man (TV film)
1973 Gentle Savage
1972 Women in Chains (TV film)
1971 Gatling Gun, The
1970 Two Boys (TV film)
1969 Che!
1968 Firecreek
1967 Legend of Jud Starr, The (TV film)
Winchester '73 (TV film)
1965 Loď bláznů
Synanon
1964 Calhoun: County Agent (TV film)
Mail Order Bride
1963 Dime with a Halo
1962 Five Weeks in a Balloon
1961 The Devil at 4 O'Clock
1960 Elmer Gantry
1959 Cry Tough
The Blue Angel
1958 Tank Battalion

TV seriály

2004 Star Trek: New Voyages (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zrcadlo, zrcadlo (S02E10)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
It Crawled Out of the Woodwork (S01E11)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2016 Star Trek: Inside the Roddenberry Vault

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace