foto

Joe Napolitano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Nákaza (TV film)
1991 Earth Angel (TV film)

TV seriály

2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v podzemí (S01E16)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
For the People (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Two (S02E10)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Sixteen (S01E16)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Crime and Punishment (S03E15)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The Reluctant Hero (S02E08)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
Hotel del Sol (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
First Degree (S02E05)
Ally McBealová (TV seriál)
Stříbrné zvonky (S01E11)
JAG (TV seriál)
Proti všem nepřátelům (S03E07)
Prázdniny ve Washingtonu (S02E09)
1996 Chameleon (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Oprava (S01E18)
Murder One (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Picket Fences (TV seriál)
Bloodlines (S04E11)
1995 JAG (TV seriál)
Dezertér (S01E03)
Medicine Ball (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Who Turned Out the Lights? (S02E06)
Picket Fences (TV seriál)
Freezer Burn (S03E11)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Země 2 (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Padá soumrak (S01E20)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Vypuzení (E08)
Slepé vášně (E06)
Going to Extremes (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1974 The Big Blue Marble (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky