foto

Joe Napolitano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Nákaza (TV film)
1991 Earth Angel (TV film)

TV seriály

2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v podzemí (S01E16)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
For the People (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Crime and Punishment (S03E15)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The Reluctant Hero (S02E08)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
Hotel del Sol (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Stříbrné zvonky (S01E11)
JAG (TV seriál)
Proti všem nepřátelům (S03E07)
Prázdniny ve Washingtonu (S02E09)
1996 Chameleon (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Oprava (S01E18)
1995 JAG (TV seriál)
Dezertér (S01E03)
Medicine Ball (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Who Turned Out the Lights? (S02E06)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Země 2 (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Padá soumrak (S01E20)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Vypuzení (E08)
Slepé vášně (E06)
Going to Extremes (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1974 The Big Blue Marble (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace