foto

Paul Popowich

  • nar. 2.3.1973 (47 let)
    Stoney Creek, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Terrified at 17 (TV film)
2018 Darker Than Night
2017 Mommy's Little Boy (TV film)
2015 Let's Rap
2014 My Daughter Must Live (TV film)
One Starry Christmas (TV film)
The Good Witch's Wonder (TV film)
2010 Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
2008 Long Island Confidential (TV film)
2007 Moje svatba (TV film)
Roommate, The (TV film)
2006 Naivní důvěra (TV film)
2004 Phil the Alien
2003 Jak je těžké býti upírem
Vlad narážeč
2000 Stříbrný muž
1999 Kukuřičné děti 6: Návrat Izáka
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1997 Any Mother's Son (TV film)
1994 Společenství ďábla
1988 Vykuk Tom a cestující filatelista

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Home (S01E08)
2017 Acceptable Risk (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Seznamka (S01E06)
The Expanse (TV seriál)
Critical Mass (S01E09)
Darebák (TV seriál)
Hardboiled (S03E12)
New Shooter (S03E11)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Pokus Nathana Wuornose (S05E16)
Síla (S05E15)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Catabasis (S01E08)
Measure of Disorder (S01E07)
Hello, Handsome (S01E05)
další epizody (4)
Zločinná mysl (TV seriál)
Night Terrors (S01E11)
Inquest (S01E10)
The Thump Parade (S01E08)
další epizody (7)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Fit for Duty (S05E11)
Lawmen (S05E09)
2010 The Bridge (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Léčení (S03E07)
Linka života (S03E05)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Čas od času (S07E15)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Valiant (S06E22)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Odškodnění (S08E23)
Právo a nepořádek (S08E22)
Dívka, která křičela na vlky (S08E21)
další epizody (6)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Flash Forward (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Nancy Drew (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Kapela Catwalk (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky