foto

James Gilbert

  • nar. 1982
    Ingramport, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stranded
2012 The Conspiracy
2010 The Corridor
2009 Manson (TV film)
Pláč sovy
Saw 6
2007 Tajemství mé dcery (TV film)
2005 Křest ohněm

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Chytrá síla (S02E09)
Kravaťáci (TV seriál)
Managing Partner (S08E10)
2017 Salvation (TV seriál)
Coup de Grace (S01E10)
Patriot Games (S01E09)
From Russia, With Love (S01E08)
další epizody (4)
Dark Matter (TV seriál)
The Dwarf Star Conspiracy (S03E11)
Království (TV seriál)
Dead of Night (S04E11)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Home (S01E12)
Fabrication (S01E11)
Blindsided (S01E09)
další epizody (5)
2014 V utajení (TV seriál)
Transport Is Arranged (S05E14)
Shady Lane (S05E01)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
S trochou víry (S02E11)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Remote Control (S02E06)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Vlastizrada (S02E09)
Dvorní dáma (S02E08)
Státní záležitosti (S02E07)
další epizody (6)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2007 V pasti (TV seriál)
2004 Hodina pravdy (TV seriál)
Masakr na střední škole Columbine (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace