foto

Michele Nordin

  • nar. 2.10.1980 (37 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Before Memory
2014 $50K and a Call Girl: A Love Story
2013 Killer Reality (TV film)
2008 Red Velvet
2007 The Beast (TV film)
2006 Nezvaný host
Věřte mi
2002 Noc vlka (TV film)
2001 Microscopic Boy
Skleněný dům
Zeptejte se Cindy
2000 Ancient Evil: Scream of the Mummy
1999 Alien Arsenal (TV film)
Doorman, The

TV seriály

2013 Mike a Molly (TV seriál)
What Molly Hath Wrought (S04E08)
2011 Californication (TV seriál)
Poslední večeře (S04E11)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Honička (S09E04)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Párty na klíč (TV seriál)
2008 Middleman, The (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
Californication (S01E01)
Call, The (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
My nejsme místní (S03E02)
2006 Enemies (TV seriál)
Four Kings (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
2000 The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Sám strach (S04E04)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace