Reklama

Reklama

Novoty

(pořad)
Česko, 1997, 26x 45-90 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Josef Alois Náhlovský, Karel Gott, Petr Kotvald, Jiřina Bohdalová, Václav Faltus, Jan Nedvěd, Jiřina Jirásková, Pavlína Filipovská (více)

Obsahy(1)

Zábavná show Petra Novotného s mnoha převleky, historkami z rodinného prostředí a hosty v neuvěřitelných situacích. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Snathoras odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhlašuju soutěž...né že bych si myslel, že si tento koment někdy někdo přečetl (až na uživatele Bukk co mě stalkuje! xD)...ale soutěž se jmenuje "Nejtrapnější vtip Petra Novotného"...oo ano slyšíte dobře! A o co se bude hrát? Třeba o vymazávač paměti na tyto trapné fórky...tak tu je můj kandidát: Tělo mělo revoluci a řídil ji mozek. Nu a na poradě se mozek postaví a povídá: "Tak teď se zeptám kdo z vás co chce, at za to můžeme bojovat...tak tedy Záda máte slovo " Záda zuboženě řekly "Chtělo by to lááázně"...Mozek: "Okey, ted Srdce"...Srdce si tak vyšlo a řeklo "No, chtělo by to trošku víc odpočinku no". A mezitím se ozvalo "CHTĚLO BY TO LÁÁZNĚ". Mozek: "Ticho Záda!...Okey, Játra?"...Játra: "No chtělo by to přestat s tím chlastem no". A mezitím se ozvalo "CHTĚLO BY TO LÁÁZNĚ". Mozek: "Ticho Záda!...Dobrá připomínka Játra...tak co vy Plíce, co chcete vy?". ...Plíce se postavily a řekly: No chtělo by to přestat s kouřením no" A mezitím se ozvalo "CHTĚLO BY TO LÁÁZNĚ". Mozek: "No tak sakra bude už tam vzadu ticho?!...Tak a teď se všichni postavte...no a Záda taky!" ...a Záda na to: Vždyť to říkám...nejde to...Chtělo by to lázně". (smích!) myslím, že jsem vyhrál no...tuhle sračku nepřebijete xD ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Novotný často opakoval, že ho považujú za čudného humoristu, lebo sa smeje svojim vlastným vtipom. No a to bol ten hlavný trik, prečo sa s ním smiali toľkí iní - a ja nezabudnem, ako radostne a hurónsky som sa sám zo začiatku rehotal a hútal nad tým, či niečo podobného zažijem na cestách ja sám... Neskôr to už bola opakovaná nuda, pravdaže, a ja som na svojich vlastných cestách zistil, že tajomstvo nie je v zažití, ale v podaní - a tiež sa na niektorých príhodách bavím dodnes, hoci vôbec neboli veselé... ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Zpocený Novotný, publikum schopné smát se každé kravině, koktající Náhlovský a vtipné scénky s Gottem... Říkejte si co chcete, ale já jsem se na Novoty svého času rád díval. Sice to je s odstupem času klasická televizní estráda (vtipná jenom výjimečně), ale co, nostalgie je zkrátka svině... Dám aspoň tu jednu hvězdičku. ()

Danulinda odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Novotný je typickým příkladem toho, jak velmi nízko je kvalita naší kultury, když se takový budižkničema může dostat do televize a ještě se snažit svými trapnými a ubohými řečmi pobavit publikum. Nejen že působí dojmem naprostého slizáka, ale ještě se nestydí zvracet z úst takové s prominutím sračky a brečet u toho smíchy sám nad sebou, jak že to ale hlásí. Je mi z toho smutno, kam až je schopna se naše televizní produkce vydat. Čest a sláva opravdovým komikům jako byli pan Sovák, Menšík apod. a hanba takovým, jako je Novotný a jemu podobní nýmandi. ()

Bukk odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem se rozhodla stalkovat uživatele Snathoras (pro jeho vlastní dobro), tak tady přidám dalších pár vtipů, které rozhodně nebudete chtít znát. Are you ready? 1) Sedí dvě holčičky na zídce, jedna je hodná a druhá zlá a obě plivají na lidi, co chodí kolem dole pod nimi. Zlá holčička se trefila 2x a hodná holčička se trefila 3x a tak zase jednou dobro zvítězilo nad zlem a to je dobře. 2) Canada - Quebec - a zelinářství - tam úplně nový obchodní příručí přiběhne vyděšený dozadu za šéfem a říká - šéfe, tam nějakéj vůl tam vpředu po mně chce půlku pomeranče. Najednou se otočí a vidí, že ten zákazník stojí hned za ním. Říká - ááá, tady pán by si vzal tu druhou polovinu. (salvy smíchu) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Hudebně estrádní pořad vznikl ještě v dobách, kdy byl Petr Novotný „spíkr“ country skupiny Zelenáči, dokonce se stal důvodem rozchodu s touto kapelou, protože moderátor nestíhal objíždět republiku se dvěma pořady a na vystoupení Zelenáčů dorážel pozdě a občas vůbec. (sator)

Reklama

Reklama