foto

Michael Devine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Big Time Adolescence
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Láska za láskou
2016 Ordinary World
2014 Family on Board
2013 Vlk z Wall Street
2012 Babygirl
2011 Identical
2006 Spojenec
World Trade Center
2005 Hranice života
Romance a cigarety
2004 Nesnáší mne
2002 Chlapi

TV seriály

2019 Když nás vidí (TV seriál)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
2016 Bull (TV seriál)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Všemocný (TV seriál)
2014 Friends of the People (TV seriál)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
2013 Alpha House (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Onion SportsDome (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2007 Onion News Network, The (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2016 Full Frontal with Samantha Bee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky