foto

Gerit Kling

  • nar. 21.4.1965 (55 let)
    Altenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kaiserschmarrn AT
Ohne Gnade
2011 Loď snů - Bora Bora (TV film)
Loď snů - New York (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
2009 Am Kap der Liebe - Unter der Sonne Uruguays (TV film)
2008 Plavba snů: Havaj (TV film)
2007 Die Masche mit der Liebe (TV film)
2006 Kde je Fred?
Má krásná nepřítelkyně (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Naboso
2004 Mýlit se je sexy (TV film)
Tausendmal berührt (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
2002 Loď snů - Zambie (TV film)
Piráti 21.století
2001 Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
2000 Loď snů - Seychely (TV film)
Zurück auf Los!
1999 Das Traumschiff - Namibia (TV film)
Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
Útesy lásky (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
Fröhliche Chaoten (TV film)
1997 Rettungsflieger, Die (TV film)
Verschollen in Thailand (TV film)
1996 Wer hat Angst vorm Weihnachtsmann?
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)
Verliebte Feinde (TV film)
1992 Jeď trabi jeď 2
1991 Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
1989 Vloupání
1971 Dobrodružství na Labi

TV seriály

2018 Správná dvojka (TV seriál)
Preis der Schönheit (E74)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Neues Leben (S16E14)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Karambolage – Teil 2 (S06E30)
Karambolage – Teil 1 (S06E29)
Am Ende alles auf Anfang (S06E28)
další epizody (15)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Schutzengel (S06E14)
Gewinner und Verlierer (S06E13)
Dummer August (S06E12)
další epizody (30)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Heiße Ware (S05E09)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E08)
Karten lügen nicht (S05E07)
další epizody (19)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Melanies Albtraum (S04E13)
Harte Jungs (S04E12)
Gefährliche Fotos (S04E11)
další epizody (31)
Kobra 11 (TV seriál)
Panter (S14E02)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (S03E07)
Herzenssache (S03E06)
Nichts als Kohle (S03E05)
další epizody (22)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S02E10)
Luckys letzter Coup (S02E09)
Die türkische Braut (S02E08)
další epizody (4)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Štěstí na horizontu (E07)
Druhé jaro (E06)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Täuschung (E08)
2005 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Odysea srdcí (E05)
2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor ve Wachau (S01E03)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Mord im Zoo (S04E02)
2002 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Das vierte Gebot (E21)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Offroad TV (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Ulice Berlína (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Um jeden Preis (E113)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky