foto

Gerit Kling

  • nar. 21.4.1965 (54 let)
    Altenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ein starkes Team - Preis der Schönheit (TV film)
2013 Kaiserschmarrn AT
Ohne Gnade
2011 Loď snů - Bora Bora (TV film)
Loď snů - New York (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
2009 Am Kap der Liebe - Unter der Sonne Uruguays (TV film)
2008 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Hawaii (TV film)
2007 Die Masche mit der Liebe (TV film)
2006 Die Täuschung (TV film)
Kde je Fred?
Má krásná nepřítelkyně (TV film)
Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
Pod bílými plachtami: Štěstí na horizontu
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Naboso
Pod bílými plachtami: Odysea srdcí (TV film)
2004 Doktor ve Wachau (TV film)
Mýlit se je sexy (TV film)
Tausendmal berührt (TV film)
2003 Pfundskerl - Mord im Zoo, Der (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
2002 Loď snů - Zambie (TV film)
Piráti 21.století
Stubbe - Von Fall zu Fall: Das vierte Gebot (TV film)
2001 Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
2000 Loď snů - Seychely (TV film)
Zurück auf Los!
1999 Das Traumschiff - Namibia (TV film)
Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
Útesy lásky (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
Fröhliche Chaoten (TV film)
1997 Rettungsflieger, Die (TV film)
Verschollen in Thailand (TV film)
1996 Wer hat Angst vorm Weihnachtsmann?
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)
Verliebte Feinde (TV film)
1992 Jeď trabi jeď 2
1991 Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
1989 Vloupání
1987 Staatsanwalt hat das Wort - Um jeden Preis, Der (TV film)
1971 Dobrodružství na Labi

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Neues Leben (S16E14)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Panter (S14E02)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Offroad TV (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
2000 Pašák (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky