foto

Buck Taylor

  • nar. 13.5.1938 (80 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Hard Ride
2018 Palominas
Trading Paint
2017 Color Me You
2016 Bender
Indiscretion
Za každou cenu
2015 Rodeo a Julie
2011 Kovbojové a vetřelci
Legenda o Pekelné bráně
2007 Mlha
2006 Flicka
2005 Hell to Pay
Příběh Wendella Bakera
Příměří
Zázrak u Sage Creek
2004 Drsné městečko (TV film)
Pevnost Alamo
2003 Bohové a generálové
Screen Door Jesus
2002 Grand Champion
2000 Comanche
Jericho
1999 Sběratel duší (TV film)
Wild Wild West
1998 Těžké časy (TV film)
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Dallas: J. R. se vrací (TV film)
1993 Gettysburg
Tombstone
1991 Kovboj Conagher (TV film)
Odplata
1990 Big Bad John
1989 Desperado: The Outlaw Wars (TV film)
1988 Temný úsvit
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
Proud Men (TV film)
Pátrání v čase (TV film)
1986 Louis L'Amour's Down the Long Hills (TV film)
T.J. Hooker: Blood Sport (TV film)
1985 All American Cowboy (TV film)
Wild Horses (TV film)
1984 No Man's Land (TV film)
1982 Nerovný zápas
1981 Cherokee Trail, The (TV film)
Divoké kočky
Legend of the Lone Ranger, The
1980 Wild Times (TV film)
1979 Bratři Sackettové (TV film)
1978 Beartooth
Busters, The (TV film)
Kate Bliss and the Ticker Tape Kid (TV film)
Standing Tall (TV film)
1976 Doc Hooker's Bunch
Pony Express Rider
1967 Masakr na svatého Valentýna
Ďábelští andělé
1966 And Now Miguel
Divocí andělé

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Na východ od ráje (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Karen (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Dokumentární

2013 Road to Valhalla, The
2007 Bloody Dawn: The Lawrence Massacre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace