foto

Kim Shaw

  • nar. 20.5.1984 (36 let)
    Windsor, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Lead (TV film)
2019 Christmas Scavenger Hunt (TV film)
2018 Murder at the Mansion (TV film)
Rent-an-Elf (TV film)
2017 The Lost
2016 Christine
Nobody Walks in L.A.
2014 Animals
2013 Snake and Mongoose
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2010 Na tuhle nemám
2009 Morganovi
2008 Sex ve městě
2007 Holky na hlídání
Pozdravy z pobřeží
2006 Gamekillers (TV film)

TV seriály

2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hrátky s rozumem (S09E03)
2017 Policie Chicago (TV seriál)
Little Bit of Light (S04E18)
Saving Hope (TV seriál)
La Famiglia (S05E16)
Fix You (S05E15)
We Need to Talk About Charlie Harris (S05E14)
další epizody (16)
2016 Život uprostřed (TV seriál)
Stuck in the Diaz of Our Lives (S01E17)
Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (7)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
Waiting on a Friend (S04E08)
další epizody (8)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zabijte posla (S12E02)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie to dělá pro vědu (S02E44)
Franklin a Bash (TV seriál)
By the Numbers (S03E05)
2012 Audrey (TV seriál)
I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Chůva k pohledání (S08E03)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S02E02)
Hra (S01E13)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Trojka (S01E09)
Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Ukradený portrét (S01E05)
2007 Super drbna (TV seriál)
Hra na fanty (S01E05)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky