Reklama

Reklama

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod je kouzelně mrazivý. Ano, rasismus je nesmrtelné téma. Za oceánem není boj proti rasové nesnášenlivosti dobojovaný. A nikdy nebude. Natož v padesátých letech. Miliony Afroameričanů se přemístily z venkova na jihu Spojených států do jiných koutů téhle úžasné země. Mnohé lákal do Kalifornie příslib práce v průmyslu. Ostatně Henry je inženýr a možnosti opustit rasistický jih s rodinou využil. Chyba lávky. Pomalu se plížící „zlo“ je zachyceno skvěle. Uvidíme ovšem, jak si tvůrci poradí s mírou, s jakou budou téma podávat. To si myslím rozhodne. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Při úvodních titulcích jsem si říkal " tenhle seriál je podle skutečné události nebo co sakra?". Nesnáším rasismus, a tu blondýnu jak by smet. Černá rodinka je sympatická a doufám, že to s nimi nedopadne špatně. Jakmile se přepne na temnou atmosféru tak to stojí za to........ hlavně ten konec..... holy shit, pěkně hororová pasáž, plus do toho pěkně mrazivá hudba, od skladatele Marka Korvena nečekám nic jiného ( viz. Maják a Čarodějnice ). Díky traileru jsem na tenhle seriál fakt zvědavý, zatím to vypadá nadějně. Jen tak dál. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černošská rodina sa na ceste za lepšou a svetlejšou budúcnosťou presťahuje do ozaj svetlej a blonďatej štvrti LA, kde zapôsobí na starousadlíkov ako červené súkno na býka. Je polovica 20. storočia a rasové napätie existuje bežne na susedskej báze. Navyše sú tu akési nepomenované psychické problémy čiernej maminy. A hororové strašidlo v novom obydlí. V podobe vysokánskej ohyzdnej stareny. Toto na lepšiu budúcnosť zatiaľ veru nevyzerá. Ale, na druhej strane ani na nejaký prevratne dobrý seriál. Len taký všedný, lepší priemer. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Film o rasismu v USA 50. let... Černá rodina se přistěhuje do bílé čtvrti a pár bílých pizd a jejich manželů to nese špatně a kují pikle. Vykecávací rodinná dramata o tom, jak se má někdo špatně, mě nezajímají vůbec. Za mě jen nuda a žvatlání, dál sledovat nebudu. (12%) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama