foto

Martin Bohadlo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Inspektoři (amatérský film)
2008 Kouzla králů (TV film)
2006 O malíři Adamovi (TV film)
Slečna Guru (TV film)
Vratné lahve
2005 Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Django (E16)
Rozhodnutí o životě a smrti (E14)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Jeden velkej mejdan (S01E31)
Zpátky do vězení (S01E30)
2014 České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2009 Ondřejova filmová škola (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Multitasking (amatérský film)
2012 Inspektoři (amatérský film)
2010 Standardní situace (amatérský film)
2009 Mikro Dílna (amatérský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Multitasking (amatérský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Multitasking (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace