foto

Alexander Scheer

  • nar. 1.6.1976 (41 let)
    Berlín, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mladý Karl Marx
Nachtschicht - Ladies First (TV film)
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Schnitzel geht immer (TV film)
2016 Der mit dem Schlag (TV film)
Goodbye Berlin
Schrotten!
Shakespeares letzte Runde (TV film)
2015 Kommissar Marthaler - Ein allzu schönes Mädchen (TV film)
Noční můra
Tatort - Niedere Instinkte (TV film)
Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2014 Kobra 11 - Revoluce (TV film)
Nesmysl
Tatort - Im Schmerz geboren (TV film)
2013 Kein großes Ding
Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
Západ
2012 Eine Hand wäscht die andere (TV film)
Scherbengericht
2011 Když Santa spadl na Zem
Schief gewickelt (TV film)
2010 Carlos (TV film)
Ve věku Ellen
2009 Stralsund - Mörderische Verfolgung (TV film)
Zátoka pirátů
Čas zúčtování (TV film)
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Meine fremde Tochter (TV film)
Tangerine
2007 Das Wilde Leben
Revoluce paní Ratcliffové
2006 Brennendes Herz (TV film)
Lulu (TV film)
2005 American Showdown
Othello (TV film)
2003 Hamlet_X
Jetzt erst recht
Perser, Die (TV film)
2001 J'ai tué Clémence Acéra
Mein Bruder, der Vampir
Pravidla úspěchu
1999 Eastie Boys
Tatort - Tödliches Labyrinth (TV film)

TV seriály

2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Morgen hör ich auf (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)

Dokumentární

2018 Partisan: Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz 1992-2017
2016 Lou Andreas-Salomé

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace