foto

James Widdoes

  • nar. 15.11.1953 (65 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 The 4 to 9ers (TV film)
Village People (TV film)
2009 Bless This Mess (TV film)
2007 The Beast (TV film)
2006 Dirtbags (TV film)
2004 Like Cats and Dogs (TV film)
2003 Once Around the Park (TV film)
2002 In My Opinion (TV film)
Sun Gods (TV film)
1999 Chicks (TV film)

TV seriály

2019 Man with a Plan (TV seriál)
The New Old School (S03E05)
Máma (TV seriál)
A Dark Closet and Therapy with Horses (S06E17)
Skippy and the Knowledge Hole (S06E16)
Kalamazoo And a Bad Wedge of Brie (S06E14)
další epizody (5)
2018 Máma (TV seriál)
Foot Powder and Five Feet of Vodka (S06E11)
Flamingos and a Dance-Based Exercise Class (S06E10)
Pork Loin and a Beat-Up Monte Carlo (S06E09)
další epizody (14)
2017 Máma (TV seriál)
An Epi-pen and a Security Cat (S05E08)
Too Many Hippies and Huevos Rancheros (S05E07)
Fish Town and Too Many Thank You's (S05E02)
další epizody (4)
2016 Máma (TV seriál)
Lockjaw and a Liquid Diet (S04E22)
A Few Thongs and a Hawaiian Funeral (S04E21)
A Cricket and a Hedge Made of Gold (S04E20)
další epizody (19)
2015 Clipped (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Atticus Finch and the Downtrodden (S03E22)
Mahjong Sally and the Ecstasy (S03E21)
Pure Evil and a Free Piece of Cheesecake (S03E20)
další epizody (20)
2014 The 4 to 9ers: The Day Crew (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Fun Girl Stuff and Eternal Salvation (S02E22)
Patient Zero and the Chocolate Fountain (S02E21)
Sick Popes and a Red Ferrari (S02E20)
další epizody (4)
2013 Máma (TV seriál)
Broken Dreams and Blocked Arteries (S01E21)
Jail Jail and Japanese Porn (S01E17)
Estrogen and a Hearty Breakfast (S01E07)
další epizody (4)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Rob (TV seriál)
Sullivan a syn (TV seriál)
2008 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jak je to s přesčasem (S05E14)
Půda musí být vlhká (S05E13)
Trochu vlhkej a malinko zvadlej (S05E12)
další epizody (4)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Pomoz tatínkovi hledat nehet z prstu na noze (S05E06)
Vidiny (S05E04)
Odjezd (S04E15)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Problémy se svatbou (S03E24)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Queens'bro Bridge (S05E22)
Clothes Encounter (S05E21)
Driving Reign (S05E20)
další epizody (5)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Greetings from Tucson (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Patrons Ain't (S04E22)
Lush Life (S04E20)
Screwed Driver (S04E19)
další epizody (4)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kristin (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
Some of My Best Friends (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Ticker Treat (S04E06)
Mean Streak (S04E03)
Horizontal Hold (S03E16)
2000 Cursed (TV seriál)
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
Movie Stars (TV seriál)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
Getting Personal (TV seriál)
Holding the Baby (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Perné dny (TV seriál)
Temporarily Yours (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 Muddling Through (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Home Free (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
Vinnie & Bobby (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Sugar and Spice (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Raising Miranda (TV seriál)
1987 Just the Ten of Us (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Where Are They Now?: A Delta Alumni Update
1988 Shadows in the Storm
1986 My Town (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
Charley's Aunt (TV film)
1978 Disco Beaver from Outer Space (TV film)
Zvěřinec časopisu National Lampoon

TV seriály

2005 Dvojčata (TV seriál)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
I Married Dora (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Park Place (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)

Dokumentární

1998 Yearbook: An 'Animal House' Reunion, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace