foto

Delaina Mitchell

  • nar. 5.2.1975 (45 let)
    Huntington Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Skrytá vada
2003 April's Shower
Dr. Benny
2001 Carman: The Champion
House of Cards (TV film)
Vanilkové nebe
2000 Couple Days... A Period Piece
The Human Quality
1999 The Woman Chaser
1995 Až si vydechnu
Writer's Block

TV seriály

2018 Shooter (TV seriál)
Patron Saint (S03E12)
Family Fire (S03E11)
Orientation Day (S03E10)
další epizody (7)
2017 Shooter (TV seriál)
Red on Red (S01E08)
2016 Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Shooter (TV seriál)
Danger Close (S01E07)
Overwatch (S01E04)
Exfil (S01E02)
Vražedné Miami (TV seriál)
Volný pád a rozpletení (S01E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hostage (S11E14)
2015 Skandál (TV seriál)
The Candidate (S05E11)
Rasputin (S05E08)
You Got Served (S05E05)
další epizody (4)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Studená sprcha (S06E03)
2012 Behind the Scenes (TV seriál)
2011 Obhájci (TV seriál)
Noland v. Galloway Pharmaceuticals (E16)
Průměrňákovi (TV seriál)
Valentýn II (S02E14)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Visitors (E06)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Halloween Scene (S05E06)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Konečný důkaz (S10E16)
1999 Frasier (TV seriál)
Momma Mia (S07E01)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky