foto

Jean Marsh

  • nar. 1.7.1934 (84 let)
    Stoke Newington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Outlier
2011 Last Post, The
2010 Velká fuška
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
2000 Monarch
1997 Vraždy prokletých (TV film)
1996 Prsten (TV film)
1994 Otčina (TV film)
1991 Adam Bede (TV film)
Bejewelled (TV film)
1989 Danny, světový šampión (TV film)
Karen na dvoře krále Artuše (TV film)
Síla vůle (TV film)
1988 Willow
1985 Korsičtí bratři (TV film)
Návrat do země Oz
The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1981 Goliath Awaits (TV film)
See China and Die (TV film)
1980 The Changeling
1976 Orel přistál
1973 Dark Places
1972 Zběsilost
1970 Jana Eyrová (TV film)
1968 Bit of Crucifixion, Father, A (TV film)
Limbo Line, The
1967 Charlie Bubbles
1963 Kleopatra
Unearthly Stranger
1962 Heart to Heart (TV film)
1961 Rebel, The
Římské jaro paní Stoneové
1959 Back to Back (TV film)
The Moon and Sixpence (TV film)
1953 Limping Man, The

TV seriály

2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2012 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
A Perfect Specimen of Womanhood (S02E03)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Ladybird (S01E02)
The Fledgling (S01E01)
2008 Crooked House (TV seriál)
Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2005 Sensitive Skin (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Ghosthunter (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Capital Lives (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 International Festival of Animation (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1972 The Befrienders (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Lonely (S01E07)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace