foto

Hans Peter Hallwachs

  • nar. 10.7.1938 (80 let)
    Jüterbog, Braniborsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Kommissar Marthaler – Die Sterntaler-Verschwörung (TV film)
2016 Donna Leon - Das goldene Ei (TV film)
Poustevníci
Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
2014 Zwischen den Zeiten (TV film)
2013 Jedermann (TV film)
Místo činu: Kolín - Na světle světa (TV film)
Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
2011 Die Dienstagsfrauen (TV film)
Graue Füchse (studentský film)
2010 Láska a jiné delikatesy (TV film)
Vater Morgana
2009 Jen na lásce záleží (TV film)
Místo činu: Brémy - Vražda na lodi (TV film)
Zmatek v srdci (TV film)
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
Hurenkinder (TV film)
U-900
2007 Kommissarin Lucas - Das Totenschiff (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2006 Am Ende des Schweigens (TV film)
Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Der Tote am Strand (TV film)
Leuchten, Das
Mafalda di Savoia - Il coraggio di una principessa (TV film)
2005 Dem Himmel sei Dank (TV film)
Doktor na Capri (TV film)
Nachtasyl (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
Das Duo - Bauernopfer (TV film)
Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Liebe auf Bewährung (TV film)
2003 Der Ärgermacher
Ein starkes Team - Blutsbande (TV film)
Grounded (studentský film)
Rosenstrasse
Tage des Sturms (TV film)
2002 Detective Lovelorn und die Rache des Pharao
Hannas Baby (TV film)
Oktopus
Pigs Will Fly
S.O.S. Barracuda - Terror im Paradies (TV film)
2001 Bílé peklo
Die Liebenden vom Alexanderplatz (TV film)
Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Havárie (TV film)
Poradce
Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
2000 Blutiger Ernst
Passion Schliemann, La (TV film)
Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1999 Alles Bob!
Charlotte Link - Die Sünde der Engel (TV film)
Drachenland (TV film)
Hamburk - město strachu (TV film)
Mit fünfzig küssen Männer anders (TV film)
Nic než pravdu
Schnee in der Neujahrsnacht
Starkes Team - Der letzte Kampf, Ein (TV film)
1998 Medicopter 117 (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
1997 Big Ben - Smrt na turné (TV film)
Big Ben - Smrt v krajkách (TV film)
Der Mordsfilm - Tödliches Geschäft - Nur Geld macht glücklich (TV film)
Laura (TV film)
Leben in Angst (TV film)
Zwei Brüder - Tödliche Träume (TV film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
Big Ben - Mezi přáteli (TV film)
Big Ben - Palermo je blízko (TV film)
Big Ben - Přátelská dohoda (TV film)
Big Ben - Smrt před oltářem (TV film)
Big Ben - Smrt v internátu (TV film)
Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1995 Frau will nach oben, Eine (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende - In Lissabon (TV film)
Rotwang muß weg!
1993 Im Teufelskreis (TV film)
1992 Absurde Mord, Der (TV film)
Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
Falsche Zahlen (TV film)
Geheimakte Lenz (TV film)
Geheimnis, Das
Gerichtstag (TV film)
Tatort - Camerone (TV film)
Tatort - Verspekuliert (TV film)
Unsichtbare Freund, Der (TV film)
1991 Der Mann nebenan
Ende der Unschuld (TV film)
Nie im Leben
Reise ohne Wiederkehr
Spiel mit dem Feuer (TV film)
1990 Land in Sicht
1989 Otto - Der Außerfriesische
Rehovot Ha'Etmol
Unheimliche Karriere, Eine (TV film)
1988 Chimären - Fiktion und Wirklichkeit (TV film)
Tatort - Salü Palu (TV film)
1987 Kdy, když ne teď (TV film)
Tatort - Eine Million Mäuse (TV film)
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
Das Go! Projekt (TV film)
Der Sommer des Samurai
Didi na plný plyn
Rodná vlast
Stunde des Leon Bisquet, Die (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Der Unbesiegbare
1984 Der Bär
Tatort - Freiwild (TV film)
1983 Am Ufer der Dämmerung
Hauptsache konsequent (TV film)
1982 Ich bin dein Killer
Schlaflose Tage (TV film)
1981 Po půlnoci
1980 Fabian
1978 Niemandsland (TV film)
1977 Halbe-Halbe
Tatort - Das stille Geschäft (TV film)
1976 Oblomows Liebe (TV film)
Shirins Hochzeit (TV film)
1974 Der Tote vom Sarntal (TV film)
Ein ganz perfektes Ehepaar (TV film)
Kein Grund zur Unruhe (TV film)
Lohn und Liebe (TV film)
Macht der Gewohnheit, Die (TV film)
Zeichen der Vier, Das (TV film)
1973 Kleine Löwe und die Großen oder Die Patriarchen und die Diplomatie, Der (TV film)
1972 Beschreibung einer Verfolgung (TV film)
Der Mann auf meinem Rücken (TV film)
Der Stoff, aus dem die Träume sind
Ferdinand Lassalle (TV film)
Zur schönen Aussicht (TV film)
1971 Leb wohl, Judas (TV film)
1970 Atemlos vor Liebe
Fall Lena Christ, Der (TV film)
Ohrfeigen
Professor Blaise (TV film)
1969 Fememord (TV film)
Marija (divadelní záznam)
1968 Tamara
1967 Mord und Totschlag
Vražda a zabití

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2017 Blaumacher (TV seriál)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophies Welt (S03E01)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Der Antrag (S02E12)
Die Saat des Bösen (S02E08)
další epizody (10)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Ztráta paměti (S05E08)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Spätlese (S01E09)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Korunní svědkyně (S03E08)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (6)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Millennium Mann (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Gang (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Happy Birthday (TV seriál)
Ohnivá poušť (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
Verschollen in Thailand (TV seriál)
1996 A rischio d'amore (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Hemingway (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Bettkantengeschichten (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Eurogang (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Taxi nach Leipzig (S01E01)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)
1992 Operation Radetzky (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace