foto

Hans Peter Hallwachs

  • nar. 10.7.1938 (81 let)
    Jüterbog, Braniborsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Kommissar Marthaler – Die Sterntaler-Verschwörung (TV film)
2016 Poustevníci
Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
2014 Zwischen den Zeiten (TV film)
2013 Jedermann (TV film)
Místo činu: Kolín - Na světle světa (TV film)
Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
2011 Die Dienstagsfrauen (TV film)
Graue Füchse (studentský film)
2010 Láska a jiné delikatesy (TV film)
Vater Morgana
2009 Jen na lásce záleží (TV film)
Místo činu: Brémy - Vražda na lodi (TV film)
Zmatek v srdci (TV film)
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
Hurenkinder (TV film)
U-900
2007 Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2006 Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Der Tote am Strand (TV film)
Leuchten, Das
Mafalda di Savoia - Il coraggio di una principessa (TV film)
2005 Dem Himmel sei Dank (TV film)
Nachtasyl (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Liebe auf Bewährung (TV film)
2003 Der Ärgermacher
Grounded (studentský film)
Rosenstrasse
Tage des Sturms (TV film)
2002 Detective Lovelorn und die Rache des Pharao
Hannas Baby (TV film)
Oktopus
Pigs Will Fly
S.O.S. Barracuda - Terror im Paradies (TV film)
2001 Bílé peklo
Die Liebenden vom Alexanderplatz (TV film)
Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Havárie (TV film)
Poradce
Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
2000 Blutiger Ernst
Passion Schliemann, La (TV film)
Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1999 Alles Bob!
Drachenland (TV film)
Hamburk - město strachu (TV film)
Mit fünfzig küssen Männer anders (TV film)
Nic než pravdu
Schnee in der Neujahrsnacht
1998 Prodaná nevinnost (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tödliches Geschäft - Nur Geld macht glücklich (TV film)
Laura (TV film)
Leben in Angst (TV film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1995 Frau will nach oben, Eine (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende - In Lissabon (TV film)
Rotwang muß weg!
1993 Im Teufelskreis (TV film)
1992 Absurde Mord, Der (TV film)
Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
Falsche Zahlen (TV film)
Geheimakte Lenz (TV film)
Geheimnis, Das
Gerichtstag (TV film)
Tatort - Camerone (TV film)
Tatort - Verspekuliert (TV film)
Unsichtbare Freund, Der (TV film)
1991 Der Mann nebenan
Ende der Unschuld (TV film)
Nie im Leben
Reise ohne Wiederkehr
Spiel mit dem Feuer (TV film)
1990 Land in Sicht
1989 Otto - Der Außerfriesische
Rehovot Ha'Etmol
Unheimliche Karriere, Eine (TV film)
1988 Chimären - Fiktion und Wirklichkeit (TV film)
Tatort - Salü Palu (TV film)
1987 Kdy, když ne teď (TV film)
Tatort - Eine Million Mäuse (TV film)
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
Das Go! Projekt (TV film)
Der Sommer des Samurai
Didi na plný plyn
Rodná vlast
Stunde des Leon Bisquet, Die (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Der Unbesiegbare
1984 Der Bär
Tatort - Freiwild (TV film)
1983 Am Ufer der Dämmerung
Hauptsache konsequent (TV film)
1982 Ich bin dein Killer
Schlaflose Tage (TV film)
1981 Po půlnoci
1980 Fabian
1978 Niemandsland (TV film)
1977 Halbe-Halbe
Tatort - Das stille Geschäft (TV film)
1976 Oblomows Liebe (TV film)
Shirins Hochzeit (TV film)
1974 Der Tote vom Sarntal (TV film)
Ein ganz perfektes Ehepaar (TV film)
Kein Grund zur Unruhe (TV film)
Lohn und Liebe (TV film)
Macht der Gewohnheit, Die (TV film)
Zeichen der Vier, Das (TV film)
1973 Kleine Löwe und die Großen oder Die Patriarchen und die Diplomatie, Der (TV film)
1972 Beschreibung einer Verfolgung (TV film)
Der Mann auf meinem Rücken (TV film)
Der Stoff, aus dem die Träume sind
Ferdinand Lassalle (TV film)
Zur schönen Aussicht (TV film)
1971 Leb wohl, Judas (TV film)
1970 Atemlos vor Liebe
Fall Lena Christ, Der (TV film)
Ohrfeigen
Professor Blaise (TV film)
1969 Fememord (TV film)
1968 Tamara
1967 Mord und Totschlag
Vražda a zabití

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2017 Blaumacher (TV seriál)
2016 Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophies Welt (S03E01)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Smrtící objíždka (S02E13)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Der Antrag (S02E12)
Die Saat des Bösen (S02E08)
další epizody (10)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der letzte Pirat (S09E22)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Reise in die Vergangenheit (S15E06)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Ztráta paměti (S05E08)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Spätlese (S01E09)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kriminaltango (S07E20)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Hand Gottes (S10E06)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Korunní svědkyně (S03E08)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (6)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
2006 Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Capri (S02E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit aller Macht (S08E09)
2004 Das Duo (TV seriál)
Bauernopfer (E06)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Millennium Mann (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Kehrseite des Ruhmes (S04E12)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Charlotte Link (TV seriál)
Die Sünde der Engel (E01)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Der letzte Kampf (E11)
1998 Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Korunní svědek (S01E01)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v krajkách (S03E02)
Zwei Brüder (TV seriál)
Tödliche Träume (E10)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Gang (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Happy Birthday (TV seriál)
Ohnivá poušť (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
Verschollen in Thailand (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na turné (S02E02)
1996 A rischio d'amore (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt před oltářem (S02E01)
Palermo je blízko (S01E04)
Mezi přáteli (S01E03)
další epizody (5)
Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Hemingway (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Bettkantengeschichten (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Eurogang (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Taxi nach Leipzig (S01E01)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)
1992 Operation Radetzky (TV film)

Divadelní záznam

1969 Marija (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky