foto

Kristian Wanzl Nekrasov

  • nar. 13.5.1966 (54 let)
    Ingolstadt, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Kingsman: První mise
2020 Echoes of the Past
2015 Train Station
2012 Klappe Cowboy!
Tod einer Polizistin (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Halbmond: abnehmend
2010 2030 - Ausbeutung der Enkel (TV film)
Frösche petzen nicht (TV film)
2009 Liebeslied
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Die Sache mit dem Glück (TV film)
Schokolade für den Chef (TV film)
To Wake Wachrütteln
2007 Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
2006 Lost in Generation
Unter der Sonne
2005 Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
Ve jménu mrtvých (TV film)
Vorsicht Schwiegermutter (TV film)
2004 Die Sitte - Liebeswahn (TV film)
2003 Laboratoř - Nový začátek (TV film)
2000 Zehn wahnsinnige Tage (TV film)

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Klub der Aufreißer (S14E13)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Notlügen (S04E04)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Der letzte Vorhang (S06E07)
2010 Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)
Kollegium - Klassenkampf im Lehrerzimmer (TV seriál)
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Místo činu (TV seriál)
Seenot (S01E692)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Noční vysílání (S01E675)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2009 Überlebensstrategien für das neue Jahrtausend

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky