foto

Ron Cook

  • nar. 1948
    South Shields, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 King Lear (divadelní záznam)
2009 Vraždy v Yorkshiru: 1980 (TV film)
Whatever It Takes (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
Summerhill (TV film)
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2006 Berry's Way (TV film)
Kenneth Williams: Fantabulosa! (TV film)
Svatby jako řemen
Země slepých
2005 Za jasného dne
2004 Kupec benátský
Letka Bouřliváků
2003 Hornblower III - Povinnost (TV film)
Hornblower III - Věrnost (TV film)
To druhé Boleynovic děvče (TV film)
Ztracený princ (TV film)
Čtvrtek dvanáctého (TV film)
2002 Dead Gorgeous (TV film)
Fields of Gold (TV film)
Murder (TV film)
Nonstop párty
Pes baskervillský (TV film)
2001 Charlotte Gray
Klikaři
2000 102 dalmatinů
Quills - Perem markýze de Sade
Čokoláda
1999 Páté přes deváté
1997 Odysseus (TV film)
1996 Tajnosti a lži
1994 Sharpova čest (TV film)
1989 Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
1985 Number One (TV film)
1984 Scandalous
1983 Henry VI, Part One (TV film)
Henry VI, Part Three (TV film)
Henry VI, Part Two (TV film)
Richard III. (TV film)
1982 Magic Shop, The
The Merry Wives of Windsor (TV film)
1976 Secrets of a Superstud

TV seriály

2018 Les Misérables (TV seriál)
The City and the City (TV seriál)
Breach (E04)
Ul Qoma (E02)
Beszel (E01)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
Mystery of Edwin Drood (TV seriál)
Vera (TV seriál)
The Ghost Position (S02E01)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Ozvěny mrtvých (S14E03)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
Personal Affairs (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Malá Dorritka (TV seriál)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2006 Pán času (TV seriál)
Hlupákova lucerna (S02E07)
2005 Funland (TV seriál)
Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2001 Armadillo (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1988 Les Girls (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Girls on Top (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Fujtajbl (S02E03)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
1978 Will Shakespeare (TV seriál)
1975 Ballet Shoes (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace