foto

Michael Elphick

  • nar. 19.9.1946
    Chichester, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.9.2002 (55 let)
    Willesden, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Zmizení
1999 David Copperfield (TV film)
1997 The Fix (TV film)
1992 Ballad of Kid Divine, The
1991 Buddy's Song
Dej mu to
1990 Bratři zločinu
Koupil jsem upíří motocykl
1989 Astérix a velký boj
1987 Malá Dorritka
Withnail a já
1986 Piráti
Valhalla
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Jenny's War (TV film)
Supergrass, The
1984 Arthur's Hallowed Ground (TV film)
Memed My Hawk
Much Ado About Nothing (TV film)
Prvek zločinu
Zkouška neviny
1983 Kletba Růžového pantera
Park Gorkého
Planeta Krull
1982 Privates on Parade
1980 Sloní muž
1979 Black Island
Blue Remembered Hills (TV film)
Quadrophenia
Quiz Kid, The
Taxíkáři (TV film)
1978 Odd Job, The
One and Only Phyllis Dixey, The (TV film)
První velká vlaková loupež
Red Shift (TV film)
Saturday, Sunday, Monday (TV film)
1977 Last Summer (TV film)
1975 Three Men in a Boat (TV film)
1973 And Now the Screaming Starts!
Šťastný to muž
1972 Adult Fun
1971 Slepá hrůza
1970 The Buttercup Chain
Volání smrti
1969 Hamlet
Where's Jack?
Špiónka beze jména
1967 Asterix a Galové

TV seriály

2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Metropolis (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
Stanley and the Women (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Late Starter (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Oxbridge Blues (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
Masada (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Arabská mozaika (S03E02)
1978 Hazell (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
This Year Next Year (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Great Mysteries (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace