foto

Vladimír Hron

  • nar. 25.6.1966 (51 let)
    Most, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vladimír Hron je objevem televizního režiséra Františka Poláka. Prosadil se učinkováním v zábavném pořadu Šance, kde předvedl svoje věrné imitační schopnosti a pohybové nadání. Spousta lidí dodnes nevěří, že vše, co v tomto pořadu předvedl, bylo natočeno Vladimírovým hlasem.

Rok 2001 přinesl obrat Hronovy kariéry, kdy se z hosta, stal hostitelem. Začal totiž moderovat pořad JSOU HVĚZDY, KTERÉ NEHASNOU, následovaly HVĚZDY LETÍ DO STOLETÍ a ABECEDA HVĚZD. Hron ve svých pořadech hostil po dobu šesti let nejznámější české hudební hvězdy, které na spolupráci s ním dodnes velmi často vzpomínají.

Milan "MakMo" Kamír

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)

Dokumentární

2016 Vánoční koncert Vladimíra Hrona a jeho hostů (koncert)
2013 13. komnata Vladimíra Hrona (TV film)
2005 Karel Gott 2005 (koncert)

TV pořady

2016 Cirkus Cirkus Classic (TV pořad)
2015 Barrandovský Silvestr 2015 (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
2014 Babinec (TV pořad)
Megasilvestr s Vladimírem Hronem (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Barrandovská abeceda (TV pořad)
Barrandovský Silvestr (TV pořad)
Novotný za humny (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Silvestr jak Hron (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Noc plná šlágrů (TV pořad)
2010 Bavíme se s imitátory (TV pořad) - a.z.
2009 Když člověk přichází do let... (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
2007 TýTý 2006 (TV pořad)
2005 Hvězdy letí do století (TV pořad)
TýTý 2004 (TV pořad)
2004 TýTý 2003 (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Drišľakoviny (TV pořad)
Legendy televizní zábavy (TV pořad)
2002 Abeceda hvězd (TV pořad)
Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2013 Barrandovský Silvestr (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace