foto

Lucie Černíková

  • nar. 19.12.1981 (35 let)
    Rakovník, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lucie Černíková se narodila 19.12.1981 v Rakovníku, kde vystudovala gymnázium, a poté pokračovala ve studiu na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka, kde studovala obor zpěv. Znamením je střelec.

Její první hereckou zkušeností byl muzikál Kráska a zvíře. Dále si zahrála například v muzikálech Za zvuků hudby, West Side Story, Zasněná romance, Sliby chyby a mnoha dalších. Nyní učinkuje již desátou sezónu v divadle Semafor, kde si zahrála a také zazpívala v představeních jako jsou Pokušení svatého Antonína, To nám to pěkně začíná, Jako když tiskne, Mam'zelle Nitouche, Hodiny jdou pozpátku.

V současnosti hraje v TV seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, kde ztvárňuje barmanku Dorku. Mezi její další TV seriály patří například POSLEDNÍ SEZÓNA, HORÁKOVI, PŘÍKOPY, PŘEŠLAPY, TRAPASY - SVATBA U STUDÁNKY, DOVOLENÁ, MUF JE TŘÍDA nebo třeba ABECEDA HVĚZD.

iMovie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Já jsem otec Bemle a já matka Žemle (divadelní záznam)
2008 Pohádkové počasí (TV film)
2007 Tři životy (TV film)
2006 Sůva z nudlí (TV film)
Tajemná truhla (TV film)
100 + 1 princezna (TV film)
2005 .....Nikoho nezabije (recitace hladce a obrace) (divadelní záznam)
2003 Společník (TV film)
2002 Peklem s čertem (TV film)
2001 Zajatec lesa
1999 Silák a strašidla (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Rande (S01E06)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
2013 Méďové na cestách (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Specialita podniku (E12)
Paní Vanilková (E10)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zvládneme i horší věci! (S03E55)
Generální úklid (S03E49)
Nic se nestalo (S03E46)
další epizody (6)
2007 Příkopy (TV seriál)
Dívka s flétnou (E02)
Trapasy (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozinka (S03E32)
Mezi námi třemi (S03E31)
Buď já nebo on (S03E28)
další epizody (48)
2006 Horákovi (TV seriál)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
Dlouhá noc v Mogambu (S01E11)
další epizody (6)
Poslední sezona (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Budu čekat (S02E29)
Dnes neordinujeme! (S02E28)
Milenky jako první (S02E25)
další epizody (18)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2016 A tančím dál ... (TV pořad)
2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2011 Galashow s latinou IV (TV pořad)
Náš (ne)povedený kabaret (TV pořad)
Noc plná šlágrů (TV pořad)
2005 Hvězdy letí do století (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2003 Legendy televizní zábavy (TV pořad)
2002 Abeceda hvězd (TV pořad)
Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace