foto

Kayla Ewell

  • nar. 27.8.1985 (32 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kayla Noelle Ewell se narodila v Long Beach, Kalifornie a vyrůstala v Seal Beach. Studovala tanec, zpěv a herectví na Song Orange County & Dance Company ve Westminsteru. Kolem roku 1999 ji spatřil vyhledávač talentů. Ten ji požádal, aby šla na konkurz. Ewell se poprvé objevila na televizní obrazovce v roce 2000 v seriálu MACHŘI A ŠPRTI. Hostovala také v několika dalších seriálech jako THE OC, BOSTONSKÁ STŘEDNÍ, VERONICA MARS nebo SBĚRATELÉ KOSTÍ.

Od roku 2009 žije v Los Angeles, Kalifornie. Ve svém volném čase se věnuje malířství, skalnímu lezení, slaňování, tanci a raftingu na divoké vodě. Na střední škole byla v surfařském týmu. Dva roky chodila s hercem Kellanem Lutzem (známém jako upír Emmett Cullen z Twilight ságy.) Ewell byl také zatčena za výtržnictví a to 22. srpna 2009 v Smarr, Georgia. Obvinění byla později zrušena.

Veronika "wertcha" Fojtikova

Herecká filmografie

Filmy

2017 Láska na vlnách
Last Best Summer Ever
2016 Setkání po letech
2015 How Not to Propose (TV film)
2014 Deadly Daycare
2013 Demented, The
Shuffleton's Barbershop (TV film)
2011 Keeping Up with the Randalls (TV film)
2009 Loudilové
2008 Velký maturitní mejdan
Vražedné finále
2006 Holky v balíku
Jen trošku štěstí
2000 BloodHounds, Inc. #1: The Ghost of KRZY

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
We're Planning a June Wedding (S08E15)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
2016 Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Noční směna (TV seriál)
Trust Issues (S03E11)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Resident Evil (S05E18)
500 Years of Solitude (S05E11)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
The Reckoning (S03E05)
The Hybrid (S03E02)
další epizody (5)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Haunted (S01E07)
Lost Girls (S01E06)
You're Undead to Me (S01E05)
další epizody (7)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Sullivan Sisters, The (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Smooching and Mooching (E16)
Chokin' and Tokin' (E13)
Carded and Discarded (E07)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

TV pořady

2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace