foto

David DeLuise

  • nar. 11.11.1971 (47 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David sa narodil 11. novembra 1971. Jeho otec Dom aj jeho mama Carol pracovali v šoubiznise, obaja boli herci. Jeho bratia Peter a Michael sa dali na rovnakú dráhu ako David, Peter je okrem toho aj režisér.

Začiatky jeho kariéry sú spojené s občasným účinkovaním v seriáloch a paródiách všemožného druhu – ROBIN HOOD: MEN IN TIGHTS alebo MLČANIE ŠUNIEK. V seriáli JESSE sa zviditeľnil asi najviac, ďalej si zahral v rokoch 2004 – 2005 úlohu Petea Shanahana v seriáli HVIEZDNA BRÁNA.

Postupne začal účinkovať v stále kvalitnejších seriáloch – GILMOROVE DIEVČATÁ, CSI: MIAMI , CSI: NEW YORK, LAS VEGAS: KASÍNO alebo napr. MONK. Vždy sa však v nich ohrial len na epizódu, respektíve na dve. Stále miesto si našiel v seriáli KÚZELNÍCI Z WAVERLY ako otec rodiny, Jerry. Po jeho skončení naďalej hrá ako hosťujúci herec, napr. v seriáli MENTALISTA.

unclejack

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pup Star: World Tour
Puppy Star Christmas
Unbroken: Path to Redemption
2017 A Woman Deceived (TV film)
Last Best Summer Ever
Pup Star: Better 2Gether
2016 A World Away
Believe
Pup Star
The Father and the Bear
2014 Beethoven's Treasure
Golden Shoes
Lucky Dog
2013 Abner, the Invisible Dog
Delicious Ambiguity
Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
Sox
Zachráněné Vánoce
2012 Ira Finkelstein's Christmas
Poslední záchrana
Svatba o Vánocích (TV film)
2011 American Decaf
2010 Tupíři
2009 Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
Prep & Landing (TV film)
RoboDoc
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2008 A Christmas Proposal
Bundy: Dítě Ameriky
Dear Me
Mostly Ghostly
2007 Silnice č. 30
Throwing Stars
2006 Jam
Mojave Phone Booth
Rodinné záležitosti (TV film)
Temná mysl
2003 Art of Revenge
Svůdníkovo desatero
2002 Supersvůdníci 2
2001 Dr. Dolittle 2
Dvě dámy a boxer (TV film)
2000 Dům v kraji hrůzy
1999 Dirt Merchant
1998 Between the Sheets
Kmotříček
Příliš jednoduché
1996 Where Truth Lies
1995 Drákuloviny
Kicking and Screaming
1994 Mlčení šunek
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Liars' Club, The
1991 Bláznivá jízda
Cesta do pekla (TV film)
1983 Happy (TV film)
1979 Hot Stuff

TV seriály

2015 Born Again Virgin (TV seriál)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pravá tvář (S05E06)
2013 Quick Draw (TV seriál)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Who Will Be the Family Wizard? (S04E27)
Harperella (S04E26)
Rock Around the Clock (S04E25)
další epizody (23)
2010 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Journey to the Center of Mason (S04E04)
Lucky Charmed (S04E03)
Alex Gives Up (S04E02)
další epizody (25)
2009 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Marathoner Helper (S03E07)
Doll House (S03E06)
Night at the Lazerama (S03E05)
další epizody (27)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Baby Cupid (S02E10)
Taxi Dance (S02E09)
Harper Knows (S02E08)
další epizody (18)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pop Me and We Both Go Down (S01E10)
Movies (S01E09)
Curb Your Dragon (S01E08)
další epizody (9)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Skóre (S04E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E15)
Hvězdná brána (TV seriál)
Osobní záležitosti (S08E18)
Pohotovost (TV seriál)
Za všechno může déšť (S12E04)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
Megas XLR (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Viděli jste někdy déšť? (S02E01)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nejdřív hádky, potom svátky (S04E21)
Luke vidí její tvář (S04E20)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spříznění (S08E07)
Časy se mění, část druhá (S08E02)
Chiméra (S07E15)
2003 Spiderman (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Samá voda, přihořívá (S02E05)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Problémy v komunikaci (S06E19)
1996 Buddies (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Doupě (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jednota

TV pořady

1983 This Is Your Life (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace