foto

Susan Sullivan

  • nar. 18.11.1942 (74 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dvakrát nominovaná na cenu Emmy a Zlatý Glóbus Susan Sullivanová se narodila v New Yorku, kde vystudovala drama na Hofstra University. Začínala hrát na Broadwayi, kde sekundovala například Dustinu Hoffmanovi v Jimmy Shine. Zahrála si i mimo Broadway, s městským divadlem v Los Angeles například objela celý svět s hrou The Pentagon Papers.

Na televizních obrazovkách jsme ji mohli vidět například ve filmech SVATBA MÉHO NEJLEPŠÍHO PŘÍTELE nebo NEUVĚŘITELNÝ HULK. Susan se také věnuje charitě. Patří mezi zakladatele Celebrity Action Council (Shromáždění celebrit) a je to předsedkyně National Hospice Foundation (Národní fond nemocnic) nebo Save the Children (Zachraň dítě).

Susan Sullivanová žije se svým přítelem psychologem a autorem několika knih doktorem Connellem Cowanem a několika kočkami, které má neuvěřitelně ráda.

Richard "artuš" Kordecký

Herecká filmografie

Filmy

2004 Amazing Westermans, The (TV film)
2003 Lunchbox Chronicles, The (TV film)
2001 Puzzled
1997 Přežili dva (TV film)
Svatba mého nejlepšího přítele
1996 A Memory for Tino
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film)
1991 Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
1986 Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
1983 Cave-In! (TV film)
1980 City in Fear (TV film)
Marriage Is Alive and Well (TV film)
Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
1979 Breaking Up Is Hard to Do (TV film)
1978 Comedy Company, The (TV film)
Deadman's Curve (TV film)
Having Babies III (TV film)
Killer's Delight
New Maverick, The (TV film)
1977 City, The (TV film)
Having Babies II (TV film)
Neuvěřitelný Hulk (TV film)
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa (TV film)
1976 Bell, Book and Candle (TV film)
Bitva o Midway
1972 Between Time and Timbuktu (TV film)
1967 The Winter's Tale (TV film)
1964 Vzpoura barbarů

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Peklo na střeše (S08E21)
Mnoho povyku pro vraždu (S08E20)
další epizody (12)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
Svůdce (S08E07)
Životní vzor (S08E06)
další epizody (17)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Poslední akční hrdina (S07E09)
Tenkrát na západě (S07E07)
další epizody (16)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
The Good, the Bad & the Baby (S06E10)
Get a Clue (S06E06)
Time Will Tell (S06E05)
další epizody (18)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
Bezpečnostní schránka (S04E07)
Démoni (S04E06)
další epizody (21)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Vrah na videu (S03E08)
další epizody (23)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (21)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Devět rukojmí (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Hope & Faith (TV seriál)
I'm with Her (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Nedokončená práce (S01E10)
2002 Body & Soul (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The Monroes (TV seriál)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Best of Everything, The (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace