foto

Susan Sullivan

  • nar. 18.11.1942 (77 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Dvakrát nominovaná na cenu Emmy a Zlatý Glóbus Susan Sullivanová se narodila v New Yorku, kde vystudovala drama na Hofstra University. Začínala hrát na Broadwayi, kde sekundovala například Dustinu Hoffmanovi v Jimmy Shine. Zahrála si i mimo Broadway, s městským divadlem v Los Angeles například objela celý svět s hrou The Pentagon Papers.

Na televizních obrazovkách jsme ji mohli vidět například ve filmech SVATBA MÉHO NEJLEPŠÍHO PŘÍTELE nebo NEUVĚŘITELNÝ HULK. Susan se také věnuje charitě. Patří mezi zakladatele Celebrity Action Council (Shromáždění celebrit) a je to předsedkyně National Hospice Foundation (Národní fond nemocnic) nebo Save the Children (Zachraň dítě).

Susan Sullivanová žije se svým přítelem psychologem a autorem několika knih doktorem Connellem Cowanem a několika kočkami, které má neuvěřitelně ráda.

Richard "artuš" Kordecký

Herecká filmografie

Filmy

2004 Amazing Westermans, The (TV film)
2003 Lunchbox Chronicles, The (TV film)
2001 Puzzled
1997 Přežili dva (TV film)
Svatba mého nejlepšího přítele
1996 A Memory for Tino
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film)
1991 Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
1986 Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
1983 Cave-In! (TV film)
1980 City in Fear (TV film)
Marriage Is Alive and Well (TV film)
Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
1979 Breaking Up Is Hard to Do (TV film)
1978 Deadman's Curve (TV film)
Having Babies III (TV film)
Killer's Delight
New Maverick, The (TV film)
The Comedy Company (TV film)
1977 City, The (TV film)
Having Babies II (TV film)
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa (TV film)
1976 Bell, Book and Candle (TV film)
Bitva o Midway
1972 Between Time and Timbuktu (TV film)
1967 The Winter's Tale (TV film)
1964 Vzpoura barbarů

TV seriály

2020 Poslední chlap (TV seriál)
This Too Shall Bass (S08E14)
Yours, Wine, and Ours (S08E03)
2018 Poslední chlap (TV seriál)
The Courtship of Vanessa's Mother (S07E06)
2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Secrets (S02E16)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Tradition (S02E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Peklo na střeše (S08E21)
Mnoho povyku pro vraždu (S08E20)
další epizody (12)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
Svůdce (S08E07)
Životní vzor (S08E06)
další epizody (17)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Poslední akční hrdina (S07E09)
Tenkrát na západě (S07E07)
další epizody (16)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Lovci pokladů (S06E06)
Čas ukáže (S06E05)
další epizody (18)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
Bezpečnostní schránka (S04E07)
Démoni (S04E06)
další epizody (21)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Vrah na videu (S03E08)
další epizody (23)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (21)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Noční hra (S01E19)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Hope & Faith (TV seriál)
I'm with Her (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Nedokončená práce (S01E10)
2002 Body & Soul (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Fury: Part 2 (S01E15)
Fury: Part 1 (S01E14)
Paradise Lost: Part 2 (S01E09)
další epizody (4)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Mamas and the Papas: Part 2 (S05E24)
The Mamas and the Papas: Part 1 (S05E23)
Tuesday's Child (S05E22)
další epizody (12)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Secret Origins: Part 1 (S01E01)
Dharma & Greg (TV seriál)
Previously on Dharma and Greg (S05E12)
A Fish Tale (S05E11)
Dream a Little Dream of Her (S05E10)
další epizody (27)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Boxing Dharma (S04E09)
Charma Loves Greb (S04E08)
Mad Secretaries and Englishmen (S04E07)
další epizody (21)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Looking for the Goodbars (S03E12)
Lawyers, Beer and Money (S03E11)
Thanksgiving Until It Hurts (S03E10)
další epizody (24)
1998 Dharma & Greg (TV seriál)
Are You Ready for Some Football? (S02E12)
The House That Dharma Built (S02E11)
Yes, We Have No Bananas (or Anything Else for That Matter) (S02E10)
další epizody (23)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Haus Arrest (S01E12)
Instant Dharma (S01E11)
The First Thanksgiving (S01E10)
další epizody (12)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The Monroes (TV seriál)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Neuvěřitelný Hulk (S01E01)
The Love Boat (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Až uslyšíte pípnutí, padněte do mdlob (S04E17)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Dva pohledy na zákon (S03E24)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Best of Everything, The (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky