foto

Quinn Shephard

  • nar. 28.2.1995 (23 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Půlnoční láska
The Miseducation of Cameron Post
Windsor
2017 Blame
2016 Sweet, Sweet Lonely Girl
2013 Trooper (TV film)
2008 Atentát na střední
2006 Malí rošťáci
2004 From Other Worlds
2000 Harrisonovy květy

TV seriály

2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Otázky a odpovědi (S04E15)
2014 Černá listina (TV seriál)
Ivan (No. 88) (S01E17)
Lovci zločinců (TV seriál)
Loděnka (S04E02)
2013 Hostages (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Blame

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Blame

Producentská filmografie

Filmy

2017 Blame

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Blame

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace