foto

Olga Želenská-Drápalová

  • nar. 20.12.1960 (59 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Vítězná prohra (TV film)
1988 Mikola a Mikolko
1979 Smrť šitá na mieru

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Krysí král (E30)
Prsten pro princeznu (E20)
2019 Linka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Krejzovi (TV seriál)
Příliš mnoho dětí (S02E21)
Bohyně důchodového výměru (S02E10)
Želva puk (S02E08)
2017 Přístav (TV seriál)
Pečené kuře (S04E24)
Noc se spisovatelkou (S04E16)
Doba trpaslíků (S04E13)
další epizody (10)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (41)
2015 Přístav (TV seriál)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
Líbej mě (S01E26)
další epizody (27)
2013 Helena (TV seriál)
Dámská volenka (S03E07)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky