foto

David Kelsey

  • nar. 4.8.1966 (54 let)
    Palo Alto, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mommy is a Murderer
2012 Lidé jako my
2008 Duel Frost/Nixon
2005 Heart of the Beholder
2003 Dvanáct do tuctu
2001 Fish in a Barrel
1996 Perfect Mate
1995 Ozarks: Legacy & Legend

TV seriály

2011 Mentalista (TV seriál)
Krvežiznivci (S03E12)
2010 The Deep End (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná hra (S02E24)
2008 Closer (TV seriál)
Skrytá kamera (S04E04)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
Beze stopy (TV seriál)
Where and Why (S06E06)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S03E15)
Západní křídlo (TV seriál)
Liftoff (S06E04)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
For Miles and Miles (E09)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Mys (TV seriál)
1995 Policie New York (TV seriál)
E.R. (S03E01)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky