foto

Loren Weeks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 The Photograph
2013 Murder in Manhattan (TV film)
2011 Georgetown (TV film)
2007 Interview
Rande naoko
Životní poslání
2006 Lenexa, 1 Mile

TV seriály

2019 Dickinson (TV seriál)
I felt a Funeral, in my Brain (S01E10)
'Faith' is a fine invention (S01E09)
There's a certain Slant of light (S01E08)
další epizody (10)
2018 Dobrej polda (TV seriál)
Who Cut Mrs. Ackroyd in Half? (E10)
Why Kill a Busboy? (E09)
Will Cora Get Married? (E08)
další epizody (10)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Dance (S04E10)
I Want You To Think Of Me (S04E09)
We're Not Robots (S04E07)
další epizody (9)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Drak si hraje s ohněm (S01E13)
Zastav velkého šéfa (S01E12)
Zaveď koně zpět do stáje (S01E11)
další epizody (13)
Marvel's The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (8)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Teď jsi můj (S01E11)
Ber si to osobně (S01E10)
DWYCK (S01E09)
další epizody (11)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
Ti, které jsme opustili (S01E12)
Stezka spravedlivých (S01E11)
další epizody (13)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Usměj se (S01E13)
AKA Počkej si, sakra (S01E12)
AKA Mám depku (S01E11)
další epizody (13)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Us & Them (TV seriál)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Ona, padouch (S05E21)
Salon mrtvých (S05E20)
Hvězdou na okamžik (S05E19)
další epizody (11)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Go Tell It on the Mountain (S01E10)
Pilot (S01E01)
Super drbna (TV seriál)
S chlapci v limuzínách (S05E10)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
Krása odhalených zdrojů (S05E08)
další epizody (10)
2010 Super drbna (TV seriál)
Poslední tango před Paříží (S03E22)
Bývalí manželé a manželky (S03E21)
Svět patří otcům (S03E20)
další epizody (10)
2009 Super drbna (TV seriál)
Bartův stín (S03E12)
Serenino tajemství (S03E11)
Konec Disko koštěte (S03E10)
další epizody (24)
2008 Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Báječná lež (S02E12)
Archibaldův osud (S02E11)
další epizody (20)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
další epizody (10)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
Welcome Home (S06E19)
další epizody (11)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Rat Bastard (S06E10)
Sins of the Fathers (S06E09)
Broken (S06E08)
další epizody (22)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
The Spirit (S05E10)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
Fury (S05E08)
další epizody (22)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 2 (S04E10)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Ladies' Day (S04E08)
další epizody (12)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
...And Zeus Wept (S02E22)
Exposing Faith (S02E21)
Man Enough (S02E20)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky