foto

Adrian Dunbar

  • nar. 1.8.1958 (60 let)
    Enniskillen, Hrabství Fermanagh, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Secret Scripture
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
2012 Good Vibrations
2011 Mother's Milk
2010 Mo (TV film)
2009 Act of God
2008 Poslední zpověď Alexandera Pearcea
2006 Oko delfína
2005 Child of Mine (TV film)
Kidnapped (TV film)
The Quatermass Experiment (TV film)
2004 Mickybo a já
2003 Murphyho zákon: Šílený šampion (TV film)
Suspicion (TV film)
2002 Blázni k pronajmutí
Střelci
Tough Love (TV film)
2001 Jak se Harry stal stromem
2000 Wedding Tackle, The
Wild About Harry
1998 Generál
Officer from France, The (TV film)
1995 Cruel Train (TV film)
Nevinné lži
Richard III.
The Near Room
1994 Modrý chlapec (TV film)
Návrší vdov
Radost ze života (TV film)
1993 Dámský průvodce nevěrou (TV film)
1992 Hra na pláč
Komedianti
1991 Children of the North (TV film)
Poslouchej mou píseň
1990 Drowning in the Shallow End (TV film)
1989 Burziáni
Moje levá noha
1988 Míle za čtyři (TV film)
Rozdělený svět
The Dawning
1987 Unusual Ground Floor Conversion
1986 Banditi nebe
1984 After You've Gone (TV film)
Hidden Curriculum, The (TV film)

TV seriály

2019 Line of Duty (TV seriál)
Episode 1 (S05E01)
2018 Blood (TV seriál)
2017 Broken (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2016 Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2014 Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place Vendôme (E05)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
Pipe Dreams (S02E03)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Smrt v ráji (TV seriál)
Amongst Us (S01E08)
Music of Murder (S01E07)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
Traitor (S02E07)
Truth Canal (S02E06)
další epizody (8)
2008 Whistleblower (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
1998 Jump, The (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 2 (S01E02)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 1 (S01E01)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Centrepoint (TV seriál)
Debut on Two (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2017 Chcete být astronautem? (TV seriál) - vyp.
2011 Cesty hrůzy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace