foto

Jana Jiskrová

  • nar. 22.5.1943 (77 let)
    Zruč nad Sázavou, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
2002 Miláček (TV film)
1992 Klíče na neděli (TV film)
Komu šplouchá na maják (TV film)
1988 Nejlepší kšeft mýho života (TV film)
1987 Večerní svítání (TV film)
1986 Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
1985 Křídlovka pro Majoránka (TV film)
1984 Rubikova kostka (TV film)
1983 Tažní ptáci (TV film)
1976 Poslední exil (TV film)
1974 Královské řádění (TV film)
1972 Modrý vrabec (TV film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Nový život (S03E18)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Kdo vydrží nejdýl… (S02E49)
2014 Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1996 Manželská tonutí (TV seriál)
Nejsem líná, jsem chudokrevná (E03)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
Rodáci (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Starosti se ženami (E12)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Tíha (E10)
Svatba (E06)
Zvednutý kámen (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky