foto

Kimberly Huie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Passenger Side
2007 Já, mé druhé já a zase já (TV film)
2003 Virus z ráje (TV film)
2002 Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
1998 Drtivý dopad
Příliš jednoduché
1995 Amnézie (TV film)
Harlequin 6 - Probuzení (TV film)

TV seriály

2020 Vypracovaná: Podle života Madam C. J. Walker (TV seriál)
Vlastními silami (E02)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Let It Go (S03E20)
2017 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Committee on Human Rights (S05E07)
Černá listina (TV seriál)
Endling (č. 44) (S05E04)
2015 Aféra (TV seriál)
204 (S02E04)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Hideaway (S02E07)
Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
2012 Výjimeční (TV seriál)
Varování (S02E01)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
But There's Clay (S02E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední let (S07E18)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Nemravné video (S02E04)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 2/2 (S04E10)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Cold Open (E02)
2005 Bod G (TV seriál)
Báječní lidé (TV seriál)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
What It Means to You (S02E20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
2002 Philly (TV seriál)
Lies of Minelli (E15)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Truth or Consequence (E08)
Raising Dad (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wag the Doc (S05E03)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Liberty Street (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky