foto

Victoria Cartagena

  • nar. Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blowtorch
2016 The Pastor
2014 Hladová srdce
Pořád jsem to já
2010 Salt
2007 Protect and Serve (TV film)

TV seriály

2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Shark in the Bathtub, Monster in the Bed (S02E09)
AKA God Help the Hobo (S02E04)
2016 The Path (TV seriál)
The Shore (S01E08)
Refugees (S01E07)
Breaking and Entering (S01E06)
2015 Gotham (TV seriál)
All Happy Families Are Alike (S01E22)
The Anvil or the Hammer (S01E21)
Under the Knife (S01E20)
další epizody (12)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
The Mask (S01E08)
další epizody (10)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Warriors (S03E15)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Check Out Time (S01E03)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nehoda (S01E05)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cold (S09E19)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
Unesený (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace